用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.79%

義工

搵食推介 今日: 3|主題: 20110

自助山/半島露台/Cafe 103 Dinner Buffet 你地會揀邊間?

男爵府

國民生產總值:5803

BKXmas勳章

如題

王國熱話
Action Cam 親子遊記,玩遍花蓮親子景點民宿
2017 蘭桂芳日本嘉年華
Halloween 黎香港玩,一定冇得輸
穿旗袍漫遊中環SoHo區

瑪瑙宮

國民生產總值:134648

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章

自助山

男爵府

國民生產總值:5803

BKXmas勳章

其他jm 會點揀呢?朋友問我 但我剩係食過自助山 比唔到意見佢

別墅

國民生產總值:535

SHYY 發表於 17-10-16 21:00
其他jm 會點揀呢?朋友問我 但我剩係食過自助山 比唔到意見佢
那還用說 ?當然係半島.

別墅

SHYY 發表於 17-10-16 21:00
半島級數超幾班吧

大宅

國民生產總值:1537

BKXmas勳章

借位一問 , 想問下半島同洲際會揀邊間 ? 謝謝

男爵府

國民生產總值:9992

雞年勳章 2017勳章 育兒性格勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

半島

男爵府

國民生產總值:9992

雞年勳章 2017勳章 育兒性格勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

霖仔 發表於 17-10-17 11:03
都係半島

子爵府

國民生產總值:14681

BKXmas勳章

一定係半島,款少但食物質素好,環境亦elegant. 但如果想睇夜景就洲際。

象牙宮

國民生產總值:237067

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

半島

別墅

還用說嗎 ?

大宅

國民生產總值:1303

BKXmas勳章

回覆樓主

半島

翡翠宮

國民生產總值:96421

2017勳章 BKXmas勳章 DHA勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 2017媽媽節

SHYY 發表於 17-10-16 14:42
如題

半島

別墅

國民生產總值:894

BKXmas勳章

回覆樓主

如果星期六日去,半島同州際幾錢位?

男爵府

國民生產總值:6462

BKXmas勳章

回覆 SHYY 的帖子

CAFE 103
選擇多過半島. 食物素質好過自助山.

男爵府

國民生產總值:7063

醒目開學勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

半島自助午餐食物小選擇,洲際自助晚餐食物唔錯甜品正
:-P  :-P  :-P

別墅

國民生產總值:630

BKXmas勳章

Golden_Time 發表於 17-10-28 15:50
回覆 SHYY 的帖子

CAFE 103

食物選擇多款嗎?甜品?

男爵府

國民生產總值:6462

BKXmas勳章

回覆 620620 的帖子

食物選擇正常...唔算少..但唔係超多.
反而甜品有警喜...居然有 CANELE.. 响香港有賣呢個法式甜品的...不多...

大宅

國民生產總值:1595

candy32 發表於 17-10-29 09:12
半島自助午餐食物小選擇,洲際自助晚餐食物唔錯甜品正

自從多左大陸人食,洲際差左好多了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎