用戶登入

找回密碼 | 註冊

23oC.82%

義工

網購天地 今日: 193|主題: 61738

[淘寶] 優速快遞一d都唔快

大宅

國民生產總值:1779

集運搵左優速送黎,星期六物流話派件中...等左成日,冇電話...到今日打去客服又打唔到

王國熱話
有沒有產後腳腫的媽媽呀? 你地如何處理...
煲薑醋問題
係同X海味買滴雞精,標榜無雌激素,點知...
肚子出了很多紅點,是敏感還是什麼?

珍珠宮

國民生產總值:36710

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

優速星期六日不派件。

大宅

seaman1982 發表於 17-10-24 22:03
優速星期六日不派件。

但係我試過星期六日收件

珍珠宮

國民生產總值:36710

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

Carsonbb0800 發表於 17-10-24 22:24
但係我試過星期六日收件

好耐之前?
因為上月去旅行,本來星期五該收但冇到。我擔心星期六會送我不在香港,打去客服問過,佢回覆係星期六日不派件。

大宅

seaman1982 發表於 17-10-24 23:39
好耐之前?
因為上月去旅行,本來星期五該收但冇到。我擔心星期六會送我不在香港,打去客服問過,佢回覆係 ...

唔係呀,就岩岩果個星期日晚咋
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎