用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.70%

義工

自由講場 今日: 5508|主題: 939860

一人一個飲茶必叫點心  

大宅

國民生產總值:1707

BKXmas勳章

我每次一定要叫春卷食最鐘意食煎炸野

333s    發表於 17-10-16 17:08

男爵府

國民生產總值:5165

BKXmas勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

蘿白絲酥

tell-me-y    發表於 17-10-16 15:48

伯爵府

國民生產總值:15621

BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

蝦餃, 流沙奶黃包, 奶黃煎堆, 牛柏葉

tom_s18    發表於 17-10-16 18:06

超級版主

國民生產總值:112178

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 KMALL特別版勳章 雞年勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

蝦肉燒賣

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

國民生產總值:1026

BKXmas勳章

回覆樓主

炸雲吞

333s    發表於 17-10-16 17:09

伯爵府

國民生產總值:17742

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 貓狗褓姆 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

鳯爪排骨飯,叉燒腸

大宅

國民生產總值:4303

BKXmas勳章

牛肉腸

伯爵府

國民生產總值:17894

BKXmas勳章

回覆樓主

义燒包

大宅

國民生產總值:1814

BKXmas勳章

回覆樓主

蘿蔔糕必叫,個女鍾意食

水晶宮

國民生產總值:61149

BKXmas勳章

燒賣

男爵府

國民生產總值:6476

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

鳯爪排骨飯,燒賣

子爵府

國民生產總值:12534

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章

腸粉
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

子爵府

國民生產總值:12390

2017勳章 BKXmas勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

馬拉糕

333s    發表於 17-10-16 17:09

男爵府

國民生產總值:6493

回覆樓主

鳳爪

寶石宮

國民生產總值:267274

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

鳯爪、干蒸牛肉賣、egg tart 仔、芝麻卷、馬粒糕
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

國民生產總值:87578

BKXmas勳章

蝦鮫....

大宅

國民生產總值:1707

BKXmas勳章

kkpretty 發表於 17-10-16 15:08
蘿白絲酥

哩個都好正,但好少酒樓整得好味

tom_s18    發表於 17-10-16 18:07

珍珠宮

國民生產總值:33611

環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

蝦餃、腸粉
人生本是苦

伯爵府

國民生產總值:17436

畀面勳章 BKXmas勳章

蝦餃......我好鍾意食蝦餃皮...呵呵

大宅

國民生產總值:2735

BKXmas勳章

回覆樓主:

炸蝦角
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎