用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.78%

義工

志趣相投 今日: 60|主題: 6782

想學一個語言, 學咩好`

複式洋房

國民生產總值:115

想學一個語言, 學咩好`
韓文又太多人學好似無咩特別咁, 但學起上泥應該幾易, 因為可以邊睇劇邊學, 趣味性會高D其他有無好介紹?????

王國熱話
Action Cam 親子遊記,玩遍花蓮親子景點民宿
2017 蘭桂芳日本嘉年華
Halloween 黎香港玩,一定冇得輸
穿旗袍漫遊中環SoHo區

瑪瑙宮

國民生產總值:141569

BKXmas勳章

我想學..... 西班牙或德語

德文.... 中學時代學過, 忘了一干二净 。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

侯爵府

國民生產總值:22513

DHA勳章 BKXmas勳章

我自學緊西班牙文

333s    發表於 17-11-4 13:08

FB體驗帳戶

國民生產總值:58

邊睇劇邊學 韓文真係唔錯選擇, 多人學都唔係一個問題啊其實

複式洋房

回覆 Suesuef 的帖子

多人學係真, 但都係一個興趣...... 好似都會好有用....
同人都可以多一個話題!

男爵府

國民生產總值:6348

回覆樓主

多人學無咩問題,唔洗一定要特別,睇返自己鐘意去邊個國家旅行,甘到時就可以實踐

複式洋房

國民生產總值:430

想學下泰文

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 siubo110 的帖子

我唔制, 好難聽!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎