用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.66%

義工

自由講場 今日: 6419|主題: 949366

跳至
彭于晏出櫃????????  

大宅

國民生產總值:3593

2018勳章 15週年勳章

今日睇新聞話有人爆彭于晏同咩大陸知名公司創辦人有親密關係...雖然佢即時否認
但諗落佢好似又冇咩緋聞
係咪靚仔多數都係gay(我希望朴寶劍唔係啦)

布藍Da    發表於 17-10-16 19:29
la_source    發表於 17-10-16 17:44

琥珀宮

國民生產總值:158921

回覆樓主:

男爵府

國民生產總值:5849

回覆樓主

唔係faaa

大宅

Sumyeema1 發表於 17-10-16 16:20
「圈少爺」爆料全文:

我可以在此拍胸脯把包票說彭于晏是直男,而且私底下挺色的。但是娛樂圈的男明星,彎和直真的搞不太清楚,有的人明明就是直男,可能為了某些資源獻出自己的身體,而有些gay,為了人氣還要拉一個女明星裝直男炒CP,這個行業你本來就不應該以一個普通人的角度來審視。今天豆瓣有人爆出彭于晏和張磊,張磊是高瓴資本創始人,耶魯大學亞洲發展會主席,事業確實成功,信不信也只能看你自己了。

呢個又講到佢唔係GAY不過係比人包養

大宅

國民生產總值:3849

回覆樓主

唔係掛!佢靚得黎唔似呀

伯爵府

國民生產總值:18157

畀面勳章

回覆樓主

唔係下fa,佢個樣幾壞下,基佬無呢種氣質!

珍珠宮

國民生產總值:37593

回覆樓主:

唔信(利申:唔係佢粉絲)

大宅

flyinsky 發表於 17-10-16 16:22
唔係掛!佢靚得黎唔似呀
我都係咁話我都好中意佢架

大宅

甄太太 發表於 17-10-16 16:29
唔係下fa,佢個樣幾壞下,基佬無呢種氣質!
基佬望落好乖乖?唔好掛咁我朴寶劍

公爵府

國民生產總值:26192

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

唔系掛

寶石宮

國民生產總值:270020

2018勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:4980

回覆樓主:

邊個,我唔識

侯爵府

國民生產總值:24246

回覆樓主:

Oh no

男爵府

國民生產總值:5672

2018勳章 好媽媽勳章

Mrs.Left 發表於 17-10-16 16:22
「圈少爺」爆料全文:

我可以在此拍胸脯把包票說彭于晏是直男,而且私底下挺色的。但是娛樂圈的男明星,彎 ...
不淸楚彭個別例子的實情,但相信圈少爺對娛圈的評價也頗中肯,我諗波士高同古黑人的傳聞都係咁。之前聽人說,娛樂圈傳聞,十之八九都係真。

子爵府

國民生產總值:11973

回覆樓主:

翡翠宮

國民生產總值:80626

2018勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我反而覺得佢係都唔出奇

(我都鍾意睇佢,fans 唔好鬧我)

公爵府

國民生產總值:25710

環保接龍勳章

回覆樓主:

唔係下話

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

子爵府

國民生產總值:11121

回覆樓主:

邊一位 ?? 出名???

翡翠宮

國民生產總值:97332

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 2017媽媽節

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

男爵府

國民生產總值:6204

雞年勳章 畀面勳章

回覆樓主

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎