用戶登入

找回密碼 | 註冊

23oC.82%

義工

夫婦情感 今日: 57|主題: 37978

考緊c6定力

別墅

國民生產總值:809

BKXmas勳章

由C6返轉頭快一年了,昨晚他們两個竟然相遇,好在c6當佢透明,也立即打電話告訴我:他們兩個剛才撞到正。聽佢那麼說,放下的心,突然又覺得有些不安,希望他的定力足夠(因個女人就住在公司附近)

王國熱話
外賣食出小強,哩間食肆,永無幫襯!
荔枝角平價午餐
求支持!童年回憶-雀目牌 雪糕蛋糕卷再...
勁開心食左$2 buffet!!

別墅

國民生產總值:629

wong333 發表於 17-10-16 16:40
由C6返轉頭快一年了,昨晚他們两個竟然相遇,好在c6當佢透明,也立即打電話告訴我:他們兩個剛才撞到正。聽 ...
比得機會佢,就要信任佢,唔會諗太多,大家都會和諧D。可能我不嬲都唔鍾意記唔開心的事,唔係早排發生了某D 事,我直頭唔記得10幾年前原諒過我老公。

別墅

國民生產總值:809

BKXmas勳章

回覆 jwy2 的帖子

真想做個和你一樣樂觀的人

別墅

國民生產總值:629

wong333 發表於 17-10-16 17:51
回覆 jwy2 的帖子

真想做個和你一樣樂觀的人

其實我係一個好悲觀的人不過,不嬲都唔習慣嬲一個人太耐,加上我都反思過自己都忽略咗佢,同真係信佢無下次,所以更加忘記過去。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎