用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.69%

義工

湊B百科 今日: 109|主題: 2131

想請教各位媽媽 BB 皮膚問題

複式洋房

國民生產總值:256

圖中是我仔仔皮膚問題 … 想請教各位媽媽知道是什麼皮膚問題出現?

王國熱話
荃灣圖書開倉
荃灣童鞋開倉(至12月頭)
想知葵涌工廈品牌波鞋開倉
crocs 時代廣場 Bazaar sale

翡翠宮

國民生產總值:75144

BB防敏心得分享勳章 BKXmas勳章

我囝囝腳掌位置都有,都唔知系咪比蚊咬親。99幫佢洗金銀花水,我就抹BB無比滴。

複式洋房

國民生產總值:223

BKXmas勳章

回覆樓主:

我會立即去睇家庭醫生或致電健康院排期睇醫生。

複式洋房

回覆 haha748494 的帖子

我都有用金銀花水沖涼幫 BB … 但都係咁 !

複式洋房

回覆 FLCHOW 的帖子

好 … 再睇下點先 … 晤消就去睇醫生 !

侯爵府

國民生產總值:24156

BB防敏心得分享勳章 BKXmas勳章

咁奇怪既,如果咁多既話,建議你問下醫生

複式洋房

回覆 我要做媽媽 的帖子

係個身同2邊側邊,背隻都有

複式洋房

侯爵府

國民生產總值:22022

BKXmas勳章

回覆樓主

唔似比蚊咬,最好健康院睇下醫生好D

複式洋房

回覆 RubyYu07 的帖子

謝 !我請日假帶他睇!

伯爵府

國民生產總值:15558

BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇醫生好D

大宅

國民生產總值:3773

BKXmas勳章

HoneyYee 發表於 17-10-16 17:06
圖中是我仔仔皮膚問題 … 想請教各位媽媽知道是什麼皮膚問題出現?

bb 有無r ?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎