用戶登入

找回密碼 | 註冊

23oC.79%

義工

自由講場 今日: 3635|主題: 955475

跳至
睇那年花開月正圓睇到上哂癮  

別墅

國民生產總值:723

話咁快就追左成73集...爭在未睇結局,不過朋友已經講左係sad ending,睇埋又唔知道追乜野劇好了

珍珠宮

國民生產總值:34026

炸薯角 發表於 17-10-16 17:40
話咁快就追左成73集...爭在未睇結局,不過朋友已經講左係sad ending,睇埋又唔知道追乜野劇好了
...

我試過一日睇六集好crazy !

la_source    發表於 17-10-16 18:02

侯爵府

國民生產總值:20850

好痛苦啊.大陸劇下下都幾十集起跳.

別墅

國民生產總值:585

回覆樓主:

睇左結局,沈星移好慘,佢同周瑩果條故事線真係好好睇,睇完好心 up

大宅

國民生產總值:2983

回覆樓主

我用6日睇晒74集

funfun759    發表於 17-11-16 09:10
藍天竹    發表於 17-10-27 16:08
greenpea    發表於 17-10-17 13:43

伯爵府

國民生產總值:15396

回覆樓主

睇左50集,知星移會死,所以唔想再睇,跳船算了

珍珠宮

國民生產總值:33337

2018勳章

睇曬.....依家個人好失落
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

國民生產總值:34026

mctl1995 發表於 17-10-16 18:01
我用6日睇晒74集

好勁 !

大宅

國民生產總值:1189

2018勳章

回覆樓主:

孫儷真係好戲,成套劇由頭帶到落尾,聽講佢一隻片酬成百二萬,真係底比佢ge

大宅

國民生產總值:1189

2018勳章

mctl1995 發表於 17-10-16 18:01
我用6日睇晒74集

好誇張啊我用左半個月都已經算快架啦
我仲特登裝個mytv super 睇,搭車都起度煲

男爵府

國民生產總值:7968

cmanc 發表於 17-10-16 18:17
孫儷真係好戲,成套劇由頭帶到落尾,聽講佢一隻片酬成百二萬,真係底比佢ge
...

睇到第七集。佢要被逼扮斯文笑死我。又同老爺講數。hahaha

大宅

國民生產總值:2983

cmanc 發表於 17-10-16 18:19
...

咁啱放大假,老公又無得放,我就用咗6日時間每日由老公返工後開始睇,睇到老公放工晚飯後再睇,睇到零晨2am我睇到第73集時,mytv都未更新74集,我就上網睇,12am後更新咗,我就係電視睇多次

hkboobee    發表於 17-11-15 13:45

禁止訪問

國民生產總值:338

禁止訪問

國民生產總值:338

珍珠宮

國民生產總值:33337

2018勳章

回覆 綠林仙子 的帖子

星移本來做緊大茶飯,傻豬豬走左去替身.....死得好唔抵
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

國民生產總值:8096

回覆樓主:

聽jm話好睇, 唔睇開大陸劇都追到42集,最鍾意睇周瑩同星移,晚晚煲到2,3點

伯爵府

國民生產總值:15217

綠林仙子 發表於 17-10-16 18:30
好想周瑩同沈星移最後可以一齊到..呢一pair真係好正
https://www.facebook.com/mytvsuper/videos/975412672 ...

多唔多粉紅

伯爵府

國民生產總值:18425

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

炸薯角 發表於 17-10-16 17:40
...

吓……sad ending,我而家睇到吳聘死左,我已經覺得好sad,佢咁好人,對周瑩咁好,兩個咁甜蜜突然死左,周瑩點算

currypru    發表於 17-10-17 17:33

琥珀宮

國民生產總值:184678

狗年勳章 畀面勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

minimickey 發表於 17-10-16 17:56
睇左結局,沈星移好慘,佢同周瑩果條故事線真係好好睇,睇完好心 up

Me too!最鍾意星瑩cp

大宅

國民生產總值:1602

cmanc 發表於 17-10-16 18:19
...

我都想睇,但現在係免費區看不到的,仲可以係边到看到?

12345678910... 24
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎