用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.70%

義工

自由講場 今日: 5501|主題: 939860

邊度有得買…Harry哥哥教你吹直笛

大宅

國民生產總值:2050

BKXmas勳章

知唔知邊度有得買…Harry哥哥教你吹直笛?

子爵府

國民生產總值:14871

BKXmas勳章

回覆樓主

我係青苗琴行買左本,通利搵過無貨

大宅

BKXmas勳章

[email protected] 發表於 17-10-16 19:08
我係青苗琴行買左本,通利搵過無貨

唔該曬

侯爵府

國民生產總值:21704

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

大牛牛 發表於 17-10-16 18:59
知唔知邊度有得買…Harry哥哥教你吹直笛?

你係咪急住用,我有一本(我女以前用的),如果地區啱可免費送比你

大宅

BKXmas勳章

企鵝BABY 發表於 17-10-16 19:32
你係咪急住用,我有一本(我女以前用的),如果地區啱可免費送比你

係呀,唔該曬你先,我住將軍澳,你住邊區,我可以就你時間地點攞。

侯爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

大牛牛 發表於 17-10-16 21:08
係呀,唔該曬你先,我住將軍澳,你住邊區,我可以就你時間地點攞。

我住屯門,觀塘返工
明天比你好嗎?我今天無帶
pm再夾時間

大宅

BKXmas勳章

企鵝BABY 發表於 17-10-17 11:17
我住屯門,觀塘返工
明天比你好嗎?我今天無帶
pm再夾時間

唔該曬你先,因為急用今日去青苗琴行買佐了。

侯爵府

大牛牛 發表於 17-10-18 02:00
唔該曬你先,因為急用今日去青苗琴行買佐了。

對唔住,因為奶奶入了醫院,所以忘記了你。真係唔好意思

大宅

BKXmas勳章

企鵝BABY 發表於 17-10-20 08:55
對唔住,因為奶奶入了醫院,所以忘記了你。真係唔好意思

唔緊要,祝你奶奶早日康復
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎