用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.81%

義工

志趣相投 今日: 49|主題: 6782

想認識~喜歡追捧DJ~媽媽們

複式洋房

國民生產總值:252

2017勳章 BKXmas勳章

唔知有無做左媽媽,但依然熱愛追捧DJ,依然喜歡聽Trance music 的人,真的很想認識還很喜歡<去Rave party>的媽媽們,
因為我熱愛的興趣,常常比人誤解,但我好唔明,唔通做左媽媽唔可以有自己熱愛嘅野?
大家一齊分享下。。

王國熱話
有没有7月的bb找學校
招7月出世(屯門醫院)
713 BB
招 706 出世的朋友

洋房

國民生產總值:90

BKXmas勳章

karkaka 發表於 17-10-16 19:48
唔知有無做左媽媽,但依然熱愛追捧DJ,依然喜歡聽Trance music 的人,真的很想認識還很喜歡的媽媽們,
因為 ...

我都好鐘意去disco聽音樂同跳舞

複式洋房

AngieKwok 發表於 17-10-17 03:01
我都好鐘意去disco聽音樂同跳舞

係吖~但會唔會比人講,都做左媽媽重蒲之類嘅話。。。

洋房

國民生產總值:90

BKXmas勳章

karkaka 發表於 17-10-17 12:18
係吖~但會唔會比人講,都做左媽媽重蒲之類嘅話。。。

唔會,但反而係身邊已經無咩人一齊去,個個有家庭都唔想再去。

複式洋房

AngieKwok 發表於 17-10-17 19:23
唔會,但反而係身邊已經無咩人一齊去,個個有家庭都唔想再去。

係囉。。我覺得,有了家庭有了小朋友就無左自己,哈哈 ,真應抽點點時間比自己,享受自己想享受的
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎