用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.67%

義工

自由講場 今日: 372|主題: 939705

那個牌子的貢丸超好味?可否推介?

侯爵府

國民生產總值:20642

BKXmas勳章

呀女同c6愛吃貢丸,有時用來煮吓麵,以前吃開一田買的台灣義美香菇貢丸,好juicy彈牙,但現在停售了,想問有那隻都好味有質數的?貴都不要緊,至緊要好吃!

子爵府

國民生產總值:13463

BKXmas勳章

回覆樓主

一定係台灣海瑞貢丸!

子爵府

BKXmas勳章

回覆樓主

俾個包裝你睇吓,我通常在citysuper 買的,好味好味!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

BKXmas勳章

sabun 發表於 17-10-16 20:43
呀女同c6愛吃貢丸,有時用來煮吓麵,以前吃開一田買的台灣義美香菇貢丸,好juicy彈牙,但現在停售了,想問 ...

其實義美個隻citysuper 都仲有得賣啊

大宅

國民生產總值:2617

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

大百佳仲有得

男爵府

國民生產總值:8505

BKXmas勳章

millennia 發表於 17-10-16 20:48
一定係台灣海瑞貢丸!

我囡鐘意有香菇嗰隻,呢個牌子堅好味

侯爵府

國民生產總值:20642

BKXmas勳章

alima 發表於 17-10-16 20:59
我囡鐘意有香菇嗰隻,呢個牌子堅好味

是否只在citysuper有售?

大宅

國民生產總值:4427

好媽媽勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

sabun 發表於 17-10-16 21:05

海瑞贡丸係冇得輸,大埔梁九記有售!

男爵府

國民生產總值:8505

BKXmas勳章

sabun 發表於 17-10-16 21:05

多數係Citysuper、永安買,九龍城街市斜對面買過,但吾知仲有冇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎