用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.81%

義工

元朗區媽媽會 今日: 13|主題: 29965

有無人收到啓信電話唔駛2nd in,直接取錄?

別墅

國民生產總值:645

BKXmas勳章

我有朋友小朋友話收到電話唔駛2nd in上堂!

王國熱話
有無將軍澳媽媽預產期2018年1月揮手區
2018年1月揮手區
孕婦按摩?
有無2018年1 月嘅準媽咪啊?

伯爵府

國民生產總值:18758

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

有的,今日我也收到通知唔需要2nd in,已取錄囡囡

別墅

國民生產總值:996

BKXmas勳章

warm_warm 發表於 17-10-17 19:23
有的,今日我也收到通知唔需要2nd in,已取錄囡囡

請問你係見完幾多日就收到電話架?幾時要註冊呀?

別墅

國民生產總值:645

BKXmas勳章

minori_kate 發表於 17-10-17 20:44

上星期見,尋日收call。11月頭註冊。

別墅

國民生產總值:996

BKXmas勳章

cowmama22 發表於 17-10-17 20:56
上星期見,尋日收call。11月頭註冊。

Thanks, 我今日見星期六就已經要上堂了

伯爵府

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

minori_kate 發表於 17-10-17 20:44

是上星期in,昨天收到取錄通知

大宅

國民生產總值:1150

BKXmas勳章

warm_warm 發表於 17-10-18 20:19
是上星期in,昨天收到取錄通知
咁有冇去2nd in上堂?thanks

伯爵府

Ying1222 發表於 17-10-19 11:12
咁有冇去2nd in上堂?thanks

原本是收到信要去2nd in(11月頭),但現在收到最新通知說囡囡很合適該校的要求,所以不用再2nd in,便直接取錄了。

大宅

國民生產總值:1741

BKXmas勳章

回覆樓主

你們會去註冊嗎?

伯爵府

Milkychristy 發表於 17-10-19 19:39
你們會去註冊嗎?

仍在考慮中,暫時還未決定
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎