用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.58%

義工

美容扮靚 今日: 185|主題: 119072

想喊,做完一次電動微針後,

男爵府

國民生產總值:7534

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 15週年勳章

做完一次電動微針後,雖然鼻上嘅毛孔確係細咗少少,但額頭上居然出現咗三條皺紋(我三十幾歲),雖然唔算明顯,但個心真係好唔開心。
想問吓我應唔應該再繼續做電動微針呢?(因為我買咗十次)定做多兩次再睇吓點,還是即時轉做其他嘢?
仲有,想問吓有邊隻護膚品可改善我嘅問題?

王國熱話
有無 圓玄幼稚園(平田)K2既媽媽?
藍田聖匠用家一問
觀塘邊間Playgroup好?
有無80後既全職媽媽,為人爽朗真誠,得閒...

男爵府

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 15週年勳章

回覆樓主:

請各位俾少少建議

珍珠宮

國民生產總值:34981

BKXmas勳章

kf08058 發表於 17-10-16 21:22
做完一次電動微針後,雖然鼻上嘅毛孔確係細咗少少,但額頭上居然出現咗三條皺紋(我三十幾歲),雖然唔算明 ...

正常做完唔會有咁嘅情況,你有冇相睇下

男爵府

ddfannybb 發表於 17-10-16 23:12
正常做完唔會有咁嘅情況,你有冇相睇下

咁樣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

BKXmas勳章

kf08058 發表於 17-10-16 23:17
咁樣

我做咁多次都冇咁既情況,你本身係咪皮膚比較乾,做完之後有冇敷多d保濕面膜?

男爵府

ddfannybb 發表於 17-10-16 23:39
我做咁多次都冇咁既情況,你本身係咪皮膚比較乾,做完之後有冇敷多d保濕面膜?
...

有敷呀

男爵府

ddfannybb 發表於 17-10-16 23:39
...

咁我仲應唔應該繼續做呢?

珍珠宮

BKXmas勳章

kf08058 發表於 17-10-16 23:48
咁我仲應唔應該繼續做呢?

你下次可以同佢講有咁嘅情況,睇下佢點幫你補救。

男爵府

ddfannybb 發表於 17-10-16 23:56
你下次可以同佢講有咁嘅情況,睇下佢點幫你補救。

OK,
thank you

大宅

國民生產總值:1133

BKXmas勳章

會唔會你皮膚乾?
可能過多幾日會無呢,你做完要搽多D B5 啊!好好架

男爵府

jessjess44 發表於 17-10-17 01:02
會唔會你皮膚乾?
可能過多幾日會無呢,你做完要搽多D B5 啊!好好架

明白,多謝建議

複式洋房

國民生產總值:446

回覆樓主:

可能太乾啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎