用戶登入

找回密碼 | 註冊

17oC.68%

義工

自由講場 今日: 115|主題: 939490

今日先開始, 有無人見過國王頭像?

別墅

國民生產總值:751

BKXmas勳章 15週年勳章

話响貼子度出現, 点樣嘅呢??

版主

國民生產總值:64436

KMALL特別版勳章 2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

我儲夠 25 個有勳章,通常係帖入面 4 樓位置出現。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

happycat55    發表於 17-10-16 22:09
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

別墅

國民生產總值:751

我搵個4個啦!
一日係咪最多4個?

版主

國民生產總值:64436

KMALL特別版勳章 2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

happycat55 發表於 17-10-16 22:08
我搵個4個啦!
一日係咪最多4個?

唔係丫,玩左一個鐘就儲左 25 個。

happycat55    發表於 17-10-17 09:07

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

國民生產總值:9741

BKXmas勳章

我未遇見過啊⋯⋯

大宅

國民生產總值:1515

BKXmas勳章

回覆 miriam 的帖子

玩一個鐘就儲到 25 個

happycat55    發表於 17-10-17 09:05

翡翠宮

國民生產總值:79804

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

未見過!!

珍珠宮

國民生產總值:49368

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章

kitbebe 發表於 17-10-17 10:43
未見過!!
唔係呢個帖我都完全唔知有呢樣野

大宅

國民生產總值:1594

回覆 miriam 的帖子

剛剛就係你4樓個帖見到了
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎