用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 100|主題: 939490

淘寶...請問大家

大宅

國民生產總值:1817

星期五集運經優速發貨落黎,星期六早上已經到香港,物流顯示派送中...直到而家我都未收到電話送件黎...打左去客服話今晚會到,但係都仲未有通知,好心急。今晚都收唔到咁應該點做呢?唔該大家

大宅

國民生產總值:3667

BKXmas勳章

咁夜應該唔會ga la

男爵府

國民生產總值:9927

BKXmas勳章

Carsonbb0800 發表於 17-10-16 22:13
星期五集運經優速發貨落黎,星期六早上已經到香港,物流顯示派送中...直到而家我都未收到電話送件黎...打左 ...

今日無,唯有等明日

派送多1-4日...星期六日唔計...

"派件時間︰
星期一至五︰9am-6pm
星期六︰9am-1pm
(星期日及公眾假期不派件)
集運後應留意接聽收貨電話,因優速限送兩次,第三次送貨要加收90HKD,否則須到優速自取
工商及住宅區:到港後1-4工作天派件
優速6KG以下的貨到港後由優速8部派送(專派小件)因此會慢點,敬請留意!
星期六日不作工作天計算
偏遠地區(如村屋等)10KG或以上才送。需再加工作天派送,大件貨件或會延遲派送"

大宅

torotoro 發表於 17-10-16 22:38
今日無,唯有等明日

派送多1-4日...星期六日唔計...

我睇過優速送住宅係7pm-11pm,我最驚佢地唔見左件件...之前用過都係今發明到

子爵府

國民生產總值:11860

BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我都試過,聽日應該收到㗎喇,
星期日通常都唔派

公爵府

國民生產總值:26163

BKXmas勳章

回覆樓主:

唔洗太驚先,優速係咁慢,我用過,佢仲係外判其他快遞派送。有名你叫,「速」度令人擔「憂」。

大宅

小小郭c奶 發表於 17-10-16 22:44
我都試過,聽日應該收到㗎喇,
星期日通常都唔派

我知快遞星期日大多數休息,但真係好擔憂份件...希望今日收到啦

大宅

lyh80115 發表於 17-10-16 22:48
唔洗太驚先,優速係咁慢,我用過,佢仲係外判其他快遞派送。有名你叫,「速」度令人擔「憂」。
...

我就係之前用過幾次都係好快,先搞到今次真係咁擔憂最衰又唔知司機電話

水晶宮

國民生產總值:74497

BKXmas勳章

Carsonbb0800 發表於 17-10-16 22:13
星期五集運經優速發貨落黎,星期六早上已經到香港,物流顯示派送中...直到而家我都未收到電話送件黎...打左 ...

做咩咁急
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎