自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

豬仔mami 發表於 17-10-17 10:43
佢是否send錯公仔吧?

出拍手公仔個會員都算喇!

另一個會員向呢位抱恙會員留言,叫佢小心身體,因住過唔到中秋!

唉,講到咁,bk已經同以前好唔同喇!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 17-10-17 10:43
搵個就封戶黎搞人,都唔係第一次,玩下討論區都搞到咁恐怖,都唔知咩心態,
分身分身再分身咁玩
...
可能佢哋生活圈子狹隘,BK係佢哋全部啩,早,午,晚,半夜都見有佢哋啲人 我玩到咁上下,一定要瞓,影響唔到我,仲俾C6投訴我打鼻鼾

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

scheong 發表於 17-10-17 10:51

另一個會員向呢位抱恙會員留言,叫佢小心身體,因住過唔到中秋!
人哋有病,點都唔會同人講: "幾驚你過唔到中秋"

哩啲咁涼薄嘅說話算問候?喺BK真係長知識

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

DoReMi媽媽 發表於 17-10-17 10:31
真係笑C人,俾人單打咁耐,先講嗰一段嘢,叫影響大?
其實我等緊佢地入嚟, 睇吓佢地會講d乜野......

珍珠宮

cara.mak 發表於 17-10-17 09:28
有個人仲成日搵交嘈,偏偏佢就極度活躍bk!

依家既香港人的確質素差左好多

認同!

有佢出現,我都會盡量迴避,寧願睇第二個post算!

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

支持你,有d人真係超刻薄吖,宣傳正能量既人,真係好需要

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 mloved0210 的帖子

香港加油

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-10-17 10:55
人哋有病,點都唔會同人講: "幾驚你過唔到中秋"

哩啲咁涼薄嘅說話算問候?喺BK真係長知識

唔識諗下如果對方係自己會點

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

scheong 發表於 17-10-17 10:51

唉……講得出咁既說話都幾冇人性,證明唔係一個成熟既人,呢啲無聊人我會當佢透明,啋佢都有味

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

dior0214 發表於 17-10-17 10:58
甘賤嘴咒人過唔到中秋係邊個舖?

係囉,我又冇留意

侯爵府

good_pig 發表於 17-10-17 11:15
係囉,我又冇留意

X2

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

豬仔mami 發表於 17-10-17 11:13

唉……講得出咁既說話都幾冇人性,證明唔係一個成熟既人 ...

你講得啱!

別墅

BB防敏心得分享勳章

mloved0210 發表於 17-10-16 23:06
有冇人好似我咁?因上親BK都見到D人講野好涼薄, 好似驚香港未夠衰要搞衰啲咁!
其實我哋香港人,真心要好好反 ...
我諗唔指得BK係咁~係依個社會都係咁!!
因為大家講野唔洗負責任...特別既forum...
大家唔知大家係邊個...咁講乜都得啦!
香港而家D負能量多到呢~~~~好誇張~
但總會有人係真心覆你既留言....
所以我都會選擇性睇野..XD

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

dior0214 發表於 17-10-17 11:18
唔係有牙齒印先甘講,我覺得有一兩個精神狀況有d問題,其中有一個俾人封左户,返生冇耐又C左:wahah ...

避之則吉就算..

珍珠宮

scheong 發表於 17-10-17 08:02
以前bk好多集氣區,有jm會上嚟分享擔憂,其他會員一定會互相鼓勵!

e家竟然有人會對抱恙病人拍手叫好,只 ...

咪係,人地分享擔心子女野,左一句咸濕右一句5識教仔⋯⋯好心D人自己三級就5好話人啦50步笑百步

寶石宮

vivi_@3@ 發表於 17-10-17 11:21
我諗唔指得BK係咁~係依個社會都係咁!!
因為大家講野唔洗負責任...特別既forum...
大家唔知大家係邊個...咁 ...

我覺得bk少數人係咁,我無視就算,好多都好nice

禁止訪問

侯爵府

good_pig 發表於 17-10-17 11:24
我覺得bk少數人係咁,我無視就算,好多都好nice

我都係咁話,我會選擇性咁答汕,其實留在bk咁耐都分到邊啲jm係有心邊啲係玩野,所以有啲無聊人唔需要太上心

首頁

尾頁

跳至