自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我前上網買咗11月5日演唱會飛仲未寄黎?你地收到未?都月中呢遲遲仲未收到!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

琥珀宮

reego 發表於 17-10-16 23:30
我前上網買咗11月5日演唱會飛仲未寄黎?你地收到未?都月中呢遲遲仲未收到! ...

應該冇咁快寄出,通常開演唱會前一星期收飛。我揀係城市售票處攞飛,即買即可攞飛,我攞咗勒。

男爵府

reego 發表於 17-10-16 23:30
我前上網買咗11月5日演唱會飛仲未寄黎?你地收到未?都月中呢遲遲仲未收到! ...

我係fan club買,佢地話要十月尾先有!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

到依+仲未收到?好似速遞送黎

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

未收到
Gloria

伯爵府

收到喇,我買2款票價,5/11(日)$480 52段23行,而$300 76段32行。收到飛都好開心,我忙著約朋友們交收。

大宅

收到啦,11月8號 第9行

首頁

尾頁

跳至