嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

回覆樓主

要成日沫,保持乾淨及乾爽

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

用濕毛巾後再用乾毛巾抹保持乾爽

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

day_bo 發表於 17-10-22 14:34
BB7星期大,頸摺位紅唒,有咩方法好番?
可能成日埋身餵郁來郁去,有時噴奶整濕BB條頸。
...

聽完我地既做法有冇好d

大宅

kaki0901 發表於 17-11-10 23:17
聽完我地既做法有冇好d

好D啦!謝謝你(emoji)

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

唔好比D奶整到, 唔係生奶癬

別墅

回覆樓主:

通常沖涼後搽少少cream ,當然唔好咁大汗。

首頁

尾頁

跳至