夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我長期在大陸返工, 基本上只有星期六下午到星期日才可以在香港陪小朋友和老婆。有沒有人的c6 和我一樣。你們的心態是點樣? 我成日怕老婆自己一個在香港胡思亂想。

複式洋房

回覆樓主

我以前都在大陸返工,我用我方法是自報行蹤獲得信任。以前和其他香港同事普通食飯,行街,買書,打波,游水會報告,間中同同事去卡拉ok 的不正經地方都會報,因為我有去但無搞小姐,無招妓咪照講。除了自己行得正企得正,都要做d 野比老婆知我真係無行差踏錯。

瑪瑙宮

mxw342 發表於 17-10-23 23:44
我長期在大陸返工, 基本上只有星期六下午到星期日才可以在香港陪小朋友和老婆。有沒有人的c6 和我一樣。你 ...

咪多 d 視訊佢, 關心下佢同屋企. 整舊錢/物業佢擇袋.

bk jm 話 ge , 你搵十蚊比晒佢就係愛佢.

禁止訪問

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實你行得正,企得正,你C9一定感覺到既,最緊要係你比到信心C9.

珍珠宮

你做好自己就得,

琥珀宮

我長期在大陸返工, 基本上只有星期六下午到星期日才可以在香港陪小朋友和老婆。有沒有人的c6 和我一樣。你 ...

日日視訊wechat,再開gps

男爵府

成日分隔异地難免女人有時會亂霖野,你平時要比多D安全感老婆

大宅

回覆樓主:

溝通多啲,老婆搵你時最好搵到。一個女人需要老公時(例如有啲問題唔知點解決:公司嘢,屋企嘢),如果大部分時間都搵唔到,佢會無安全感。

加油

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

你咪晚晚都電腦上綱

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

20150618bb 發表於 17-11-6 17:06
你咪晚晚都電腦上綱
講真喇,上面而家針對黃色事業,就無甘張揚,以前在大陸上班邊個唔出軌,是否多唔多

別墅

回覆樓主

佢有安全感咪唔會亂諗,你驚佢亂諗就定時定候搵佢~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

上大陸長駐工作嘅男人,十個中有九個都去滾,
差在長包二奶,
定散餐叫雞。
你可能係唔去滾嗰少數啦,
但你老婆個心唔安樂係正常,
佢信你,但信唔過大陸個大環境和D大陸雞。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

星星的後裔 發表於 17-10-24 00:32
我以前都在大陸返工,我用我方法是自報行蹤獲得信任。以前和其他香港同事普通食飯,行街,買書,打波,游水 ...
你唔叫雞,做乜去K場?K場一人攬一件陪唱小姐,
你話冇下文丶冇召妓?
但在K場內冇身體接觸?
冇人請你食波餅?
作為老婆,
應該唔會信你。
你老婆唔同你「接觸」,
可能就係呢個原因。

珍珠宮

回覆樓主:

女人會擔心呢d嘢好正常,你係老公咪多d搵個老婆,報下到同視訊囉

複式洋房

soso1227 發表於 17-11-7 15:17
你唔叫雞,做乜去K場?K場一人攬一件陪唱小姐,
你話冇下文丶冇召妓?
但在K場內冇身體接觸?

去果d 地方,其中一個原因是公事,亦是朋輩壓力,特別是一個低級員工,唔係我可揀出唔出席。我亦唔能控制有人坐我身邊,但我能控制我對手同眼落下我地方。可能一次半次身邊人未必信,但兩三次都如實報導,唔信我亦無辦法。而且之後上司同事都無我辦法,亦都唔叫我去,或去了都任由我一人坐埋一邊。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

星星的後裔 發表於 17-11-23 09:27
去果d 地方,其中一個原因是公事,亦是朋輩壓力,特別是一個低級員工,唔係我可揀出唔出席。我亦唔能控制 ...
我公司都有大陸部門,有乜古惑我唔知吖。係,唔係個個駐大陸嘅男人都去滾,但90%都會。
如果你係唔滾嗰班,話要同滾嗰班埋堆,一齊出去坐埋一邊。
簡直笑大我個口。貪你去𥄫實佢地,揸佢地痛腳咩?
你唔去,佢地最多笑你老婆奴。
你去,又扮哂清高,盞叫雞和唔叫雞嘅同事都睇唔起你。
去左,如實報導俾老婆聽,佢就要信你?
倒不如一開始就留在宿舍同佢FaceTime。
你似乎想面面俱圓,但最後卻兩邊都唔討好。

複式洋房

soso1227 發表於 17-11-23 13:09
我公司都有大陸部門,有乜古惑我唔知吖。係,唔係個個駐大陸嘅男人都去滾,但90%都會。
如果你係唔滾嗰班 ...

咁即係你聽人講啦。

是但啦,信又好唔信又好,你又唔係老婆,親戚都唔係,唔明咁肉緊仲咩?!

而且亦已是好多好多年既事,唔好話facetime, 當年連Iphone 都未有, 已不會再發生。

大宅

上大陸長駐工作嘅男人,十個有九個都去滾,
日日視訊wechat,有咩用? 視訊wechat 果一陣,之後發生咩心知啦!
之前個男同事, 直頭包 2 個女人同一屋簷下, 同老婆話係同D事同夾租.
依家個男同事已退休, 相信佢老婆永遠唔知真相
永遠唔知真相的女人, 才是才幸福的

大宅

星星的後裔 發表於 17-12-1 13:58
咁即係你聽人講啦。

是但啦,信又好唔信又好,你又唔係老婆,親戚都唔係,唔明咁肉緊仲咩?!

我男友N年前都係比朋友用傾生意為名叫佢一齊去KTV, 佢都係話自己只係同隻雞傾兩句同飲嘢咋...佢話佢好怕污糟掂都無掂隻雞(佢係好怕污糟既人),咁識我之前既野佢講我知應該係真卦...同埋我有同事之前同朋友上大陸KTV開bachelor party,朋友逼佢帶隻雞開房佢都係係房傾計傾到夠鐘走人,我估係會有男人會因為朋輩壓力而去卦...不過我同我男友講明由同我一齊開始唔可以再去咯

首頁

尾頁

跳至