少年成長

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mar0215 發表於 17-10-24 23:52
我偷看細佬手機,看見他和幾名女同學分別有些曖昧的說話,我担心他會行為不檢,害了人家。 ...

同細佬關係好唔好,如果關係好就同佢傾下

男爵府

2018復活節勳章

15歲開始對異性有興趣, 其實好正常。

侯爵府

回覆樓主:

首先你唔可以俾佢知你曾經偷睇過佢手機

15歲對異性有興趣好正常,佢平時份人點架?

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

KEEP 住同你細佬關係好, 等佢講多D佢拍拖既事, 基本上15歲拍拖都好正常, 但都要同佢傾開拍拖令成績冇進步的事

大宅

我偷看細佬手機,看見他和幾名女同學分別有些曖昧的說話,我担心他會行為不檢,害了人家。 ...

其實如果係我,我唔會反對的,仲會叫佢得閒帶女友回我家食飯,大前題,當然要佢比你知佢有女友啦

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

偷看細佬手機..
你本身都行為不檢喇喎
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

大宅

2018復活節勳章 15週年勳章

Joannechau777 發表於 17-10-30 08:56
其實如果係我,我唔會反對的,仲會叫佢得閒帶女友回我家食飯,大前題,當然要佢比你知佢有女友啦
...

問題係,佢同幾個喎。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

幾個?可能說話口花花姐,實質帶個番來比我過下目

大宅

hudsonchui 發表於 17-10-30 12:17

晚晚都去到過12點,問佢又話温書,問佢有無女朋友呀?又話無,叫佢帶d同學仔返來一齊温習,

唔識我都可以教下。佢又話我b成日喊,嘈住佢。(bb得個幾兩個月咋,喊係必然的。)

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

要灌輸正確性教育,唔可以隨便與人發生性關系.如果唔係對方有咗B B會有刑責同責任等

大宅

yuenloklok1 發表於 17-10-30 12:30
要灌輸正確性教育,唔可以隨便與人發生性關系.如果唔係對方有咗B B會有刑責同責任等
...

有同佢提過架,佢話我痴線,無啦啦講呢d喎。

子爵府

回覆樓主:

樓主父母唔喺香港即姐姐身兼父母職.
好犀利.

大宅

yuenloklok1 發表於 17-10-30 12:33
樓主父母唔喺香港即姐姐身兼父母職.
好犀利.

你唔知我想....咁劑。

我又要返工,個bb又細,我又唔係家境好,再加個細佬,父母只縱容,成日話男人好,由佢,佢唔會有損失架,重男輕女,我只想喊。

我最驚既係,有咩事,最後係由我埋單呀。

大宅

mar0215 發表於 17-10-30 12:40

我又要返工,個bb又細,我又唔係家境好,再加個細佬,父母只縱容,成日話男人好, ...

唔係講笑,之前我識過一條友,佢由12歲開始就同不同的女孩搞,好彩佢最後都冇搞大人地個肚。唔知點解,有D人咁細個,已經識呢D,我仔到現在還好鬼單純。

mar0215    發表於 17-10-30 13:01

子爵府

mar0215 發表於 17-10-30 12:40

我又要返工,個bb又細,我又唔係家境好,再加個細佬,父母只縱容,成日話男人好, ...

我知一定唔容易,有緣做到一家人唯有盡力而為.為你加油~

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

Joannechau777 發表於 17-10-30 12:59
唔係講笑,之前我識過一條友,佢由12歲開始就同不同的女孩搞,好彩佢最後都冇搞大人地個肚。唔知點解,有D ...

珍珠宮

hudsonchui 發表於 17-10-30 12:17

珍珠宮

mar0215 發表於 17-10-30 12:25
晚晚都去到過12點,問佢又話温書,問佢有無女朋友呀?又話無,叫佢帶d同學仔返來一齊温習,

唔識我都可以 ...

男爵府

首頁

尾頁

跳至