影視娛樂

跳至

首頁
34567...28

尾頁

侯爵府

回覆樓主:

禁呢禁路
到死左一截就會放鬆
大陸國情係咁
將就下
我依家先睇甄嬛

大宅

回覆樓主:

維基上寫2月26日台灣衞視中文台播,我地點可以睇到?

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

mrshong2011 發表於 18-2-7 15:03
維基上寫2月26日台灣衞視中文台播,我地點可以睇到?

到時睇下有無人放上YouTube

水晶宮

青青河邊草 發表於 18-2-2 22:26
禁呢禁路
到死左一截就會放鬆
大陸國情係咁

我都係而家睇甄嬛
以前唔睇陸劇,而家睇開,停唔到落嚟,一齣接住一齣。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

春節快樂 喜祥如懿
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

皇上來祝賀

大宅

回覆樓主

唔知幾時有得睇呢?

伯爵府

回覆樓主

真係等唔住 買左黎睇

王國長老

菲比108 發表於 18-3-17 10:09
真係等唔住 買左黎睇
小說同劇應該有分別,不過劇都唔知幾時上得到。

伯爵府

rose-mag 發表於 18-3-18 03:53
小說同劇應該有分別,不過劇都唔知幾時上得到。

書~~唔錯喎...我2日睇哂第一冊....
要快D買埋2-4冊睇~~

水晶宮

回覆樓主

有jm話 mytv 就播如懿傳,網上會早d,我估應該接住烈火之後

侯爵府

c.vieri 發表於 18-3-25 21:05
有jm話 mytv 就播如懿傳,網上會早d,我估應該接住烈火之後

最好唔好俾tvb買啦
tvb買左就ar ar咋咋
唔俾人網上自由睇

水晶宮

青青河邊草 發表於 18-3-25 21:19
最好唔好俾tvb買啦
tvb買左就ar ar咋咋
唔俾人網上自由睇

YouTube 同迅雷都會block 晒,超衰

大宅

from 今日 appledaily:

《如懿傳》難等審批網上播
『內地國家廣電局今年嚴打宮鬥劇和偶像劇,多部耗資5億人民幣以上的大型宮鬥劇,如周迅與霍建華主演的《如懿傳》、范冰冰的《巴清傳》、楊冪的《扶搖》、趙麗穎的《知否知否應是綠肥紅瘦》、倪妮和陳坤的《凰權.弈天下》、陳喬恩的《獨孤皇后》、章子怡的《帝王業》及湯唯的《大明皇妃孫若薇傳》等一直播出無期。』

無端端嚴打宮鬥劇和偶像劇,咁以後得返紀錄片可以睇?

水晶宮

osmanthus 發表於 18-3-26 18:29

就黎乜劇都唔播得,個廣檢局真係越黎越痴線

王國長老

製片否認,不過都係未知幾時過到審查

大宅

呢啲我全部都想睇喎,要等幾耐呀。。。。。

大宅

回覆樓主:

希望可快啲播啦

侯爵府

回覆樓主:

講真, 今日嘅大陸係嚴審. 但做嘢係比以前有譜嘅,唔駛聽咁多黃c或台媒講咁多。依家大陸講民族復興, 呢一部又一部大劇正正係軟實力的展示. 甚至講得狠啲係文化侵略別國嘅好武器, 就像韓劇一樣。你估大陸依家傻嘅咩?人地依家追求嘅係質素, 大家等睇好劇啦

大宅

回覆樓主:

最近乜清息都冇,靜晒。

首頁
34567...28

尾頁

跳至