網購天地

跳至
[京東] 京東  

首頁
45678...21

尾頁

別墅

平平常常 發表於 17-11-5 13:40
我這次是當白老鼠,買的都是沒之前試過的品種,不過都是中糧集團的品牌,其中有款是福臨門的盤錦生態米。 ...

知道,唔該曬。
四脚不到地

翡翠宮

平平常常 發表於 17-11-5 10:54
哦,原來京東自提只可以放三天。
過期會收費嗎?

過期客服會打畀你,我估通融多一兩日都得卦。我嗰次係唔攞等佢退貨算,因為佢哋撻Q遲咗送到提貨點。

翡翠宮

小李子 發表於 17-11-5 11:29
師兄,難得今次京東包郵都有澳門份,我想買東北米試下,有冇好介紹呀?thx
...

乳玉皇妃都唔錯,買2件5折,第2件可以買其他米試。有99減20券可用,可能要經驗值高先得,起碼用張普通全品類券105減5。

https://item.m.jd.com/product/2004338.html

男爵府

好媽媽勳章

lyh80115 發表於 17-11-4 16:06
客服終於有建設性嘅答案啦

請問我留意到我買既野分開左7張單?係咪會唔同時候送?如果屋企冇人會點?另外我見現在件貨寫住 :貨件已分配給配送站,即係已在香港了嗎?

我明天會打,你比我個電話改加返一個字
謝謝妳

男爵府

lyh80115 發表於 17-11-5 16:38
乳玉皇妃都唔錯,買2件5折,第2件可以買其他米試。有99減20券可用,可能要經驗值高先得,起碼用張普通全品 ...

一睇到你嘅回覆,我即係落單買咗兩包呀

珍珠宮

lyh80115 發表於 17-11-5 16:25
過期客服會打畀你,我估通融多一兩日都得卦。我嗰次係唔攞等佢退貨算,因為佢哋撻Q遲咗送到提貨點。
...

哦,原來京東他們送貨遲了可以不拿貨,就這樣退貨。長知識了。

我用天貓超市的次日達,有次試過遲了一天才到,令人預算時間時非常不爽,我不知道有拿貨以外的選擇。跟客服投訴,他們按規矩賠償10元。

珍珠宮

lyh80115 發表於 17-11-5 16:38
乳玉皇妃都唔錯,買2件5折,第2件可以買其他米試。有99減20券可用,可能要經驗值高先得,起碼用張普通全品 ...

我昨晚很晚了都拿到99減20券,所以半夜前趕緊下單。原先看到有個越光米,大約98元10公斤,買兩件半價。不過說賣光了,也許是因為香港地址吧。後來去了兩件八折那裡選。

幸好之前在京東買過幾次書,所以夠資格拿券。

順道問一下,那個京東小金庫,香港人是否無資格參加的?還有個京東金融,說我認證有問題之類的。我的京東戶口是昨晚才認證的。

翡翠宮

平平常常 發表於 17-11-5 18:06
我昨晚很晚了都拿到99減20券,所以半夜前趕緊下單。原先看到有個越光米,大約98元10公斤,買兩件半價。不 ...

打白條、小金庫都未受回鄉證玩,開通唔到,亦用唔到小金庫同打白條優惠券

不過有京東金融app有簽到、攞京豆、支付券,算有少少著數。

別墅

lyh80115 發表於 17-11-5 19:03

打白條、小金庫都未受回鄉證玩,開通唔到,亦用唔到小金庫 ...

京東d卷好難拎呀 次次都拎唔到

大宅

瞓得好勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

免運到幾時?

男爵府

回覆樓主

請問大家香港地址郵箱同郵編要填什麼,成日話我格式錯,有無jm知?謝謝

翡翠宮

^--^ 發表於 17-11-6 08:04
請問大家香港地址郵箱同郵編要填什麼,成日話我格式錯,有無jm知?謝謝

...

郵箱填email,郵編填000000

大宅

有無JM 喺京東買過野生竹笙、菇、桃膠、皂角米?

男爵府

好媽媽勳章

lyh80115 發表於 17-11-6 08:55

我打左去問,佢話單號係CT開頭,但我果D單大部份係6489字頭,佢話唔係問佢

男爵府

謝謝你

男爵府

好媽媽勳章

請問我留意到我買既野分開左7張單?係咪會唔同時候送?如果屋企冇人會點?另外我見現在件貨寫住 :貨件已分配給配送站,即係已在香港了嗎?

子爵府

回覆樓主:

請問如果ems既話,係咪即係用郵差送過嚟?

因為屋企唔係成日有人

翡翠宮

朱朱bb 發表於 17-11-6 09:43
請問我留意到我買既野分開左7張單?係咪會唔同時候送?如果屋企冇人會點?另外我見現在件貨寫住 :貨件已分 ...

多件未必同時間到,應該會打電話先,我初初直送都有打畀我。

到達配送站←仲喺廣州,下一步去香港。

珍珠宮

lyh80115 發表於 17-11-5 19:03

打白條、小金庫都未受回鄉證玩,開通唔到,亦用唔到小金庫 ...

請問京東閃付是否像淘寶的快捷支付之類?

子爵府

missparent 發表於 17-11-5 14:43

我用香港電話登記,都拎咗好多券!

見靚忍吾住買!

首頁
45678...21

尾頁

跳至