自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆樓主

你地玩overcook幾人玩呀?我同c6二個玩好手忙腳亂

大宅

rayrayus 發表於 17-11-16 00:38
美國一年美金$29.9,我覺得都合理既,除返都係HKD $20一個月我而家日日都跳,希望繼續堅持
...

我比你地講到都想買返隻Just dance 2018。請問係咪買左隻game就可以申請90日unlimited?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Kelseyrobinson 發表於 18-7-2 23:15
我比你地講到都想買返隻Just dance 2018。請問係咪買左隻game就可以申請90日unlimited?
...

你一買左隻game, 開個switch account 就可以免費跳unlimited songs 90 日架勒,就算想買一年,佢都加返你90 日跳淨既日子俾你,好均真。我日日都跳,天時暑熱懶出街跑步或做gym, 跳just dance 最好~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cherrie221 發表於 18-5-16 01:03
你地玩overcook幾人玩呀?我同c6二個玩好手忙腳亂

我同老公兩個人,練多d就熟手,搵d 關卡知道有能力拎三星既不斷練來儲星move on, 我同佢兩人打爆機

公爵府

回覆樓主

原來可以淘?

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主

買比個囡玩!

男爵府

2018復活節勳章

Mario + Rabbids Kingdom Battle 同zelda, 呢2隻堅好玩, 好玩過odyssey

大宅

2023年兔年勳章

回覆樓主:

想請教switch,見大家講overcooked 我想玩1先,但去左幾間店都話賣 2,請問邊度可以買1黎玩?我上download網站也找唔到, 唔想只可一開始就玩2

男爵府

rayrayus 發表於 18-7-3 19:11
你一買左隻game, 開個switch account 就可以免費跳unlimited songs 90 日架勒,就算想買一年,佢都加返你9 ...

我買咗隻game ,但點可以取得unlimited songs ?

翡翠宮

littleyoyo 發表於 18-8-17 07:38
我買咗隻game ,但點可以取得unlimited songs ?

你跟game 指示開個account 就有免費90日unlimited songs的了,記住部機要駁上網,唔係會load 唔到unlimited songs database

男爵府

rayrayus 發表於 18-8-17 21:54
你跟game 指示開個account 就有免費90日unlimited songs的了,記住部機要駁上網,唔係會load 唔到unlimite ...

Ok thanks 我試下先

男爵府

evacatcat 發表於 17-11-6 09:57
尋晚啱啱買左... 仲未開始玩...
我買孖寶兄弟套裝... 有咩遊戲推介呢?

好可愛,好靚,好肥美呀,我鍾意

大宅

zone123 發表於 17-11-6 11:06
我淘overcooked ¥65咋~

請問有冇link?

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

rayrayus 發表於 18-8-17 21:54
你跟game 指示開個account 就有免費90日unlimited songs的了,記住部機要駁上網,唔係會load 唔到unlimite ...

我link 到了,但只可以用手機當controller ? 一個人玩?

翡翠宮

littleyoyo 發表於 18-8-18 06:17
我link 到了,但只可以用手機當controller ? 一個人玩?

唔會呀?switch 跟機兩個手制嘛,你揀歌時在版面turn on both controllers 就得,就可以揀人

我未用過手機跳

男爵府

rayrayus 發表於 18-8-18 23:35
唔會呀?switch 跟機兩個手制嘛,你揀歌時在版面turn on both controllers 就得,就可以揀人

我未用過手 ...

你是否在games 內create ac ,入email ,之後activate email 入面條link ,跟住手機就link switch? 之後我就見到話用手機代替手制玩了

翡翠宮

littleyoyo 發表於 18-8-18 09:40
你是否在games 內create ac ,入email ,之後activate email 入面條link ,跟住手機就link switch? 之後我就 ...

我已經開左account 好耐,唔記得詳情了,你不如睇下呢個instructions 跟住做?

https://support.ubi.com/en-US/Faqs/000032750/Activating-your-3-month-Just-Dance-Unlimited-Trial-JD2018#q3

首頁

尾頁

跳至