婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位有冇好既醫生介紹pm我呀?呢排又痺又痛
由其瞓係度嗰時成日痺痛得好厲害,瞓唔到教,
由腰至大脾再到膝腳,雙腳變得冇力,而且feel到好似凍凍地咁,有時連大脾兩側都痛
我做酒店既,一日返9小時,平均連食飯坐3個鐘左右,初時以為係企得多,但奇怪既係企係度痺痛約30%,坐嗰時就60%,到瞓係度就100%
去過幾次政府醫院都係話我冇事,照x-ray乜都照唔到,唔肯轉介我去睇骨科,因為我想照磁力共振,但私家好貴呀
我又唔想次次都食止痛藥,聽人講中醫好過西醫,我睇過一間,佢幫我做推拿,但要1300一次,太貴了!所以想問下有冇jm試過可以介紹好既醫生俾我呀?希望你地會pm我,同埋話我知大約幾錢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

可以去試下針灸同物理治療, 我媽睇過的係沙田, 近你嗎?

大宅

回覆 me920 的帖子

都ok,我住深水埗可以pm資料俾我嗎

珍珠宮

zoe_youngshop 發表於 17-11-7 07:36
由腰至大脾再 ...

中醫有試過九龍城沙田,大概250一次,主要針炙加小小推拿

男爵府

angiehouse 發表於 17-11-8 08:28
中醫有試過九龍城沙田,大概250一次,主要針炙加小小推拿

請問可以比醫生資料我嗎?唔該晒你!

翡翠宮

zoe_youngshop 發表於 17-11-7 12:12
回覆 me920 的帖子

都ok,我住深水埗可以pm資料俾我嗎

西九政府合署內仁濟中医。我睇沈琴約二佰幾。

大宅

me920 發表於 17-11-7 10:44
可以去試下針灸同物理治療, 我媽睇過的係沙田, 近你嗎?

可以pm電話比我嗎?謝謝。

大宅

回覆樓主

我都想要資料,唔該

複式洋房

zoe_youngshop 發表於 17-11-7 07:36
由腰至大脾再 ...

請問你現在情況如何?

禁止訪問

大宅

孟嬌 發表於 19-2-17 16:33
回覆 zoe_youngshop 的帖子

骨傷矯正都ok,我囡囡13歲,5呎4高,側弯38度,寒背,手麻痺,扁平足,尋医7年 ...

請問可pm我資料嗎?我痛到瞓不到,冇胃口

複式洋房

回覆樓主:

樓主,你係突出定撕裂,我係撕裂,如果你係突出可以試下針灸,但撕裂千期吾好針灸,會痛十倍,因為我試過……

首頁

尾頁

跳至