網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

stonecold111 發表於 17-11-19 19:48
百世假簽收左成兩日,仲未入倉
有冇人係咁?

百世平時都時常假簽收,你問清楚集運肯定無收到就揾賣家追快遞啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

yuensiu 發表於 17-11-19 21:32
我之前d貨已經出晒

無法啦!再買d嘢一齊集落嚟囉!

珍珠宮

畀面勳章

yuensiu 發表於 17-11-19 21:32
我之前d貨已經出晒

一係再淘其他嘢再集,一係就咁一件集,收到都好過無,仲要之後再搞一大輪退款又知退唔退到,十蚊八蚊首重當豪俾佢啦

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

tensi819 發表於 17-11-20 13:14
一係再淘其他嘢再集,一係就咁一件集,收到都好過無,仲要之後再搞一大輪退款又知退唔退到,十蚊八蚊首重 ...

依家再買多少少野再集落黎

珍珠宮

畀面勳章

yuensiu 發表於 17-11-20 13:35
依家再買多少少野再集落黎

記得申請延長收貨

伯爵府

回覆樓主:

順豐都後勁不繼啦,前日出庫,今日仲係深圳

珍珠宮

樂癲肥熊餅 發表於 17-11-20 16:41
順豐都後勁不繼啦,前日出庫,今日仲係深圳

順豐喎係咪因爲星期六日所以唔出呀?我無用過唔清楚!

你有貨集都好,我仲差兩單申通,一單簽收左兩日都未入庫!我之前有單申通4日至入到另一件仲响家鄉,揾賣家追佢話快遞唔覆佢

伯爵府

竇漪房 發表於 17-11-20 19:37
順豐喎係咪因爲星期六日所以唔出呀?我無用過唔清楚!

你有貨集都好,我仲差兩單申通,一單簽 ...

有出庫呀係未落到泥咋

子爵府

回覆樓主:

我有單係顯示已簽收 但快递信息仲係派件中 keep左兩日 係米快递假簽收定點 未遇過

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我用私集,周四已在自提点收左第一批。明天第二批应到。

今年,中通圓通韻迖天天EMS都快。係偏遠城市慢。揽左件都塞在該省市兩天先郁。所以先要分兩批來港。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

peppamo 發表於 17-11-20 22:10
我有單係顯示已簽收 但快递信息仲係派件中 keep左兩日 係米快递假簽收定點 未遇過
...

可能你私集收貨的倉爆左。爬文見有些私集拒收新运单,及某日期前運有運費优惠,想清倉,先夠位收貨。簽收左都一兩日先update入左倉,唔奇,太多太乱。我一个运单号,一件待收,一件已入倉,弄了双胞。

珍珠宮

樂癲肥熊餅 發表於 17-11-20 20:34
有出庫呀係未落到泥咋

哦!咁就快到,順豐最多咪遲一兩日!

我呢d未起步嘅好葡萄

珍珠宮

peppamo 發表於 17-11-20 22:10
...

邊間快遞呀?有d出名平日都成日假簽

你問清楚集運係咪無收到,肯定就揾賣家幫你追快遞啦!話你見物流跟蹤簽收左但你未收到!

珍珠宮

Jasmine-4711 發表於 17-11-20 22:54
我用私集,周四已在自提点收左第一批。明天第二批应到。

今年,中通圓通韻迖天天EMS都快。係偏遠城市慢。 ...

圓通中通韻達百世算可接受,申通差到爆!

我3單申通,一單成個星期仲响原居地,另外兩單都假簽,其中一單等左4日至到集運,另一件都仲未有影!唉!廣東去東莞超過7日都未到佢都好叻

珍珠宮

OH~~請問唔知可以恢復淘野未??(我雙11已專登無淘野) 聽說HOTBUY 貨架無哂位啊..........

珍珠宮

pansy888hk 發表於 17-11-21 00:33
OH~~請問唔知可以恢復淘野未??(我雙11已專登無淘野) 聽說HOTBUY 貨架無哂位啊..........:thinking ...

我双11買嘅都仲有兩單未到集運,唔趕就遲多一兩個星期,11月尾12月頭至到双12前應該都ok嘅!

子爵府

唉,百世有單話簽左但失蹤。
都唔知找唔找到,叫左賣家查。
今日終於收左第一單集運。

子爵府

竇漪房 發表於 17-11-21 00:23
邊間快遞呀?有d出名平日都成日假簽

你問清楚集運係咪無收到,肯定就揾賣家幫你追快遞啦!話你見物流跟蹤 ...

天天快递

珍珠宮

peppamo 發表於 17-11-21 06:17
天天快递

天天双11表現唔錯㗎喎!你問清楚集運先啦!

珍珠宮

Janicefin 發表於 17-11-21 00:54
唉,百世有單話簽左但失蹤。
都唔知找唔找到,叫左賣家查。
今日終於收左第一單集運。 ...

應該揾到嘅,我件申通簽左4日之後都出現返

首頁

尾頁

跳至