影視娛樂

跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

minglam49 發表於 17-11-22 19:14
期待!

睇完13-16集正片
再睇埋17-20預告
又要期待啦~

水晶宮

16集吳柏松對小希的告別,已經重覆的翻看,每次都忍不着喊
吳柏松真係演得好好

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

呢套,小說主要講成年生活,中學只是回憶片段。

如果電視劇得24集,到16集都係高中生活……

會不會唔止24集?

伯爵府

得16 集? 找不到新update

男爵府

88muimui 發表於 17-11-30 11:41

要星期4,5晚先有,等今晚

88muimui    發表於 17-11-30 14:34

象牙宮

2024年龍年勳章

88muimui 發表於 17-11-30 11:41

千尋已 update 17~20集,甜甜蜜蜜。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

17-19集快到呢,好似睇緊cut版咁,唔怪之得24集結局。

象牙宮

2024年龍年勳章

wyl 發表於 17-12-1 23:04
17-19集快到呢,好似睇緊cut版咁,唔怪之得24集結局。

我睇咗17、18,好鬼甜蜜,小希着 one piece +高跟鞋約會果 part, 笑C我。

c 啦,依家覺得自己好似食咗回春藥咁。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Sumyeema1 發表於 17-12-1 23:42
我睇咗17、18,好鬼甜蜜,小希着 one piece +高跟鞋約會果 part, 笑C我。

c 啦,依 ...
江醫生做咗主任之後即化身霸道總裁,跟我道歉!過來!後面成人呢part對白跟足原著。

象牙宮

2024年龍年勳章

wyl 發表於 17-12-2 07:13
江醫生做咗主任之後即化身霸道總裁,跟我道歉!過來!後面成人呢part對白跟足原著。
...

睇咗小說未?

小說也好睇,但大部份係成年故事

珍珠宮

Sumyeema1 發表於 17-12-2 08:59
睇咗小說未?

小說也好睇,但大部份係成年故事
睇過呀,其實小說好短,電視劇個劇本同人物設定基本同小說完全唔同,可以當兩部唔同嘅作品嚟睇。

大宅

Sumyeema1 發表於 17-12-1 23:42

c 啦,依 ...

我覺得卡拉oK Meet柑幫佢抹手好正,還有医院柏松答肩膀時江晨睇住眼神都好正。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

cathy-tse 發表於 17-12-2 18:56
好霸道哦

其實佢話女一㕩?女一同我都唔知道!道歉為咩?
原著係因為江辰媽媽反對,所以小希主動提分手兼失踪,所以江辰要佢為唔堅持輕易放棄而道歉,但電視劇改咗。

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章

wyl 發表於 17-12-2 21:01
原著係因為江辰媽媽反對,所以小希主動提分手兼失踪,所以江辰要佢為唔堅持輕易放棄而道歉,但電視劇改咗。 ...

小說講江辰係貪官個仔,所以屋企有D錢…… 應該係中國官二代。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

我三日煲哂20集, 果然係一套好清新既校園劇, 好多感動位, 忍唔住

好期待嚟緊幾集, 應該好多SWEET SWEET

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

cathy-tse 發表於 17-12-4 14:17
小清新

其實男女主+男二顏值一般,但好寫實,好青葱,特別喜愛男二,好純真直率既愛。

首頁
12345...13

尾頁

跳至