網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

16號晚顯示已出貨,現在都未收

大宅

回覆樓主

我有一份件11/17 已簽收, 至今三日了仍然未入倉,但6天后就淘寶自動付款了,怎麼辦?

還有兩件,16號至了平湖之後就沒有更新,拒收還是怎樣,沒有update!!! 淘寶又快自動付款了。

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

GGie 發表於 17-11-20 21:44
我有一份件11/17 已簽收, 至今三日了仍然未入倉,但6天后就淘寶自動付款了,怎麼辦?

還有兩件,16號至了 ...

我有3份13號簽收到而家都未入倉 早簽收果啲擺哂底下,反而有其他人遲過我哋都入咗倉

男爵府

GGie 發表於 17-11-20 21:44

還有兩件,16號至了 ...

我16號簽收的都未入倉!而淘宝只可延長三曰收貨!

大宅

nsxbobo 發表於 17-11-20 21:47

我有3份13號簽收到而家都未入倉 早簽收果啲擺哂 ...

7日啦!!
我好擔心,到時唔見件點算。
其實點到點應該要update 一下,入倉延遲左7日,留言又冇覆。

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

GGie 發表於 17-11-20 21:52
7日啦!!
我好擔心,到時唔見件點算。
其實點到點應該要update 一下,入倉延遲左7日,留言又冇覆。

我估佢哋個倉亂哂架喇 佢fb寫住叫大家俾時間佢哋挽回…

大宅

nsxbobo 發表於 17-11-20 21:47

我有3份13號簽收到而家都未入倉 早簽收果啲擺哂 ...

我見有人18號到即日入倉
我16都未入到

大宅

nsxbobo 發表於 17-11-20 22:08
我估佢哋個倉亂哂架喇 佢fb寫住叫大家俾時間佢哋挽回…

明白要時間去清倉,但已簽收的無了期入倉,運輸中的又不知去向。
點可以唔急呀。淘寶我只可以係延遲三日付款。
等了又等。。。

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我的貨都入哂倉了,正在出貨中,希望大家的貨都早日入倉,早日收到

公爵府

oran04 發表於 17-11-20 23:25
我的貨都入哂倉了,正在出貨中,希望大家的貨都早日入倉,早日收到
...

今日之內入哂? 你就好啦!我仲係原封不動

公爵府

GGie 發表於 17-11-20 22:19
明白要時間去清倉,但已簽收的無了期入倉,運輸中的又不知去向。
點可以唔急呀。淘寶我只可以係延遲三日付 ...

咁搞法今個禮拜都未必搞得掂

大宅

回覆樓主

而加話處理14-16 簽收件入倉,我17號的又等等等。。

琥珀宮

manman66 發表於 17-11-15 22:12
如題!剛收到 message 暫不能登記新單!……
明天如果出貨先有$35優惠幫清倉!
...

個倉可能太細

男爵府

GGie 發表於 17-11-21 08:20

我16号的一直無郁,都唔知等幾耐!

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

回覆樓主

大家可以用messenger留言丫,我有同客服傾,佢覆得好快好有禮貌

其實我家住自取點附近,見到佢地真係落好多貨同開夜咗,所以俾多d時間佢地清貨,之前買過幾轉都好快,可能1111做唔切,間物流公司係呢個地址好耐的了(不是新開一年嗰d)我諗佢地都諗緊辦法

我自己都有貨俾佢地拒收(13號登記昨日先到)我自己就同店家傾改去其他集運

大宅

減齡達人勳章

oran04 發表於 17-11-20 23:25
...

我16號出左轉,琴晚收到。另外有5件入左倉,5件未入。希望可以快d處理好啦!

大宅

減齡達人勳章

mandy952 發表於 17-11-21 08:24
個倉可能太細

個倉應該唔細,佢主要做大件,應該係雙11個量太大,快遞又慢,個個都諗住集齊先出貨,就積壓太多件,所以爆倉。

大宅

佢哋啱啱先搬完倉喎, 係佢哋冇應付雙11經驗!

大宅

回覆樓主

唔知佢有咩清倉方案,不過依家佢都係話睇情況先會決定收件我諗我都係打定輸數會退番去賣家

大宅

GGie 發表於 17-11-21 08:20

我有 13 號簽收未入倉....

首頁

尾頁

跳至