美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我成日陳琪FB, 見佢介紹Smxxthie 輕斷食瘦身法, 好吸引下 有無JM試過? 見佢有好多隻味揀, 想試,但又唔知邊款最好味?

Smxxthie 輕斷食瘦身 - Vegie, Unimat
Vegie系列 青汁, 巴西莓, 抹茶;Unimat 系列 蘋果薑, 可可: 屈臣氏有售

佢有片, 但我唔識放FB 片上黎.

大宅

好媽媽勳章

得唔得我唔知,但你唔覺得全部都係廣告?同一產品一介紹就有其他女星一齊fb live。

男爵府

回覆樓主

食咗幾盒,代早餐一餐,午餐一杯加半盒飯,晚餐食正常,已食完三盒,只得一兩磅上落。我反而想試楊秀惠嗰隻

大宅

babyhi 發表於 17-11-16 16:15
得唔得我唔知,但你唔覺得全部都係廣告?同一產品一介紹就有其他女星一齊fb live。 ...
我覺得唔多唔少都會有廣告成份, 但起碼我見佢真係有食, 同真係食哂成包,
我相信有好多真係試過, 好先會sell既

大宅

myki 發表於 17-11-16 17:26
食咗幾盒,代早餐一餐,午餐一杯加半盒飯,晚餐食正常,已食完三盒,只得一兩磅上落。我反而想試楊秀惠嗰隻 ...
你食左邊款幾盒唔得? 因為佢有好多款.

男爵府

WingsBobo 發表於 17-11-27 08:42
你食左邊款幾盒唔得? 因為佢有好多款.

抹茶,巴西莓同唔知係咪青汁定蔬菜呢三款,早上飲青汁或抹茶,午餐飲巴西莓,之後夜晚再食瘦身菌

男爵府

幾年前已用黎代過早餐,會覺得個人輕盈左但磅數無大分別

大宅

myki 發表於 17-11-27 09:41
抹茶,巴西莓同唔知係咪青汁定蔬菜呢三款,早上飲青汁或抹茶,午餐飲巴西莓,之後夜晚再食瘦身菌
...
瘦身菌我都有食過, 我食佢減得都幾好, 不過就要配合埋少運動,
不過天氣凍左, 個人大食左, 所以想試佢呢個, 睇下可唔可以減食少D.

大宅

BlairHo_2015 發表於 17-11-27 10:22
幾年前已用黎代過早餐,會覺得個人輕盈左但磅數無大分別
係, 都係用黎令自己唔好食過量, 不過只係早餐, 我諗成效應該無咁好, 早餐本身都食唔得多.

大宅

我follow蔡雪瑩, 我見佢都有食, 佢又係生完好似無生過咁, 勁羨慕.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MayT818 發表於 17-11-30 14:49
我follow蔡雪瑩, 我見佢都有食, 佢又係生完好似無生過咁, 勁羨慕.

我飲過綠茶,都幾好味。

老實減好多就唔係,但起碼好過似咖啡咁肥囉

大宅

good_pig 發表於 17-12-1 08:05
我飲過綠茶,都幾好味。

老實減好多就唔係,但起碼好過似咖啡咁肥囉
都係, 我上年都忍到戒左, 但呢幾個月好似上隱咁, 唔係咖啡就奶茶, 同事話我老左, 所以成日想要多甜又想要多奶, 我都想搵緊代替品, 可以戒下唔洗咁肥.

大宅

babyhi 發表於 17-11-16 16:15
得唔得我唔知,但你唔覺得全部都係廣告?同一產品一介紹就有其他女星一齊fb live。 ...

我聽之前都有講過出live通常介紹product,不過資訊爆炸既年代,真係要自己分析岩唔岩自己

WingsBobo    發表於 17-12-15 10:38

大宅

myki 發表於 17-11-16 17:26
食咗幾盒,代早餐一餐,午餐一杯加半盒飯,晚餐食正常,已食完三盒,只得一兩磅上落。我反而想試楊秀惠嗰隻 ...

楊秀惠個隻唔係代餐,沖劑飲,我都幾鍾意唔戒口可以食下唔同野獎勵自己,如果代餐就辛苦少少

男爵府

回覆樓主

呢隻嘢我同朋友有試過,朋友話通便好得,但喺我身上就無反應,兩個都無瘦過,而且陳琪講嘅你真係睇完就算啦,我見過佢真人幾次,塊面又黃又dup,拍埋佢老公度佢勁老相,佢啲相同片全部用曬美肌,而且幾乎佢post得嘅都係廣告商品,可信度有幾高真係唔使諗都知

洋房

回覆樓主

我覺得唔係幾好飲 隻味好化學
好難搞得溶啲粉 我飲左二次就唔想飲
仲有幾包未開

子爵府

回覆樓主

仲打算買tim

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢?可信咩?

大宅

lavender_baby 發表於 17-12-13 10:14
呢隻嘢我同朋友有試過,朋友話通便好得,但喺我身上就無反應,兩個都無瘦過,而且陳琪講嘅你真係睇完就算啦 ...
我見葉翠翠都有飲, JM都講原來蔡雪瑩都有, 都唔止係只因陳琪一個既.

大宅

kaaaaaami 發表於 17-12-14 00:50
我覺得唔係幾好飲 隻味好化學
好難搞得溶啲粉 我飲左二次就唔想飲
仲有幾包未開
你飲邊隻味? 我見佢地就咁搞就飲得, 好似好易溶.

首頁

尾頁

跳至