用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.64%

義工

自由講場 今日: 3661|主題: 956450

跳至
唔明而家D手機郁D都5-6千...  

複式洋房

國民生產總值:150

平平地2-3千又有咩選擇呢?

子爵府

國民生產總值:13189

labyrinthwy 發表於 17-11-16 16:46

有 samsunng 有low end
只係打出打入用下WhatsApp冇問題

伯爵府

國民生產總值:19349

2018勳章

我都覺得5,6K 好貴..

juv10hk    發表於 17-12-20 12:45
wcpcelia    發表於 17-11-17 15:55

男爵府

國民生產總值:8582

回覆樓主:

買大陸牌子,小米、華為等等,
性能都好好,價錢平好多,香港都有保養

男爵府

國民生產總值:5744

2018勳章

換電話真係貴,我仲用緊i-lone 5s, 再過一排先考慮換,我會換舊一個型號的,抵用D

翡翠宮

國民生產總值:78819

2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

回覆樓主:

幾貴都有人買啦唄

男爵府

國民生產總值:6507

熱血勳章

回覆樓主:

我用緊Samsung C5 Pro,2千幾,都幾好

別墅

國民生產總值:586

回覆樓主

2-3千又想用旗艦機有既
上年HTC部U Ultra呢家$2798,HTC同SMT online store都有得賣

男爵府

國民生產總值:7639

回覆樓主

2千
真係小米華為無得輸

珊瑚宮

國民生產總值:108281

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

同老婆都係用三星C5000 64G,好似唔使3000 ~。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

國民生產總值:3591

2018勳章 笑得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2-3千都夠買一d過氣旗艦機了。

珍珠宮

國民生產總值:39414

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

5-6 千好耐了,宜家再貴都有。 當然每個品牌,總會出D 2-3千低檔機,配合不同市場需要。

大宅

國民生產總值:2760

回覆樓主:

小米、華為、華碩
LG、三星、Sony的中階機

Sony xa1 ultra,好似Below $3000

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

國民生產總值:33460

回覆樓主:

無人叫你吓吓買新出嘅旗艦機㗎,將價就貨嘛,你想出幾多錢咪買到乜嘢手機,$3000蚊樓下一樣好多選擇。。

水晶宮

國民生產總值:59966

2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我用緊孔侑代言果部 ,勁慳電 前後雙鏡頭,唔怕手震

侯爵府

國民生產總值:24657

回覆樓主:

剛出c7pro 2980行貨,好用丫

子爵府

國民生產總值:11326

回覆樓主:

小米lor

大宅

國民生產總值:4564

labyrinthwy 發表於 17-11-16 16:46

samsung c9 pro, LG v20, 電x 數碼大約3k

大宅

國民生產總值:3656

樓主有冇經歷過2000年Nokia 8850鬚刨王嘅年代?17、18年前買部打出打入嘅手機都要六千幾,相比之下,現在的手機實在係平靚正,點會認為貴呢。

男爵府

國民生產總值:9021

回覆樓主:

手提係海鮮價,過咗氣就大跌價,唔好買新形號,2-3000有大把揀

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎