懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日去左尤醫生度照結構 (經朋友介紹), 真心覺得呢個醫生好好, 好細心, 好詳細!照左個幾鐘, 照隻骨續格數, 照到清楚為止, 照心臟睇埋血流........其他大路野(眼耳口鼻手腳心肝腎等)當然都好好啦!
今次我係第二胎, 比起第一胎在第二度照結構好很多!
真心推介! 而且價錢合理!!

別墅

damelo1022 發表於 17-11-16 17:05
今日去左尤醫生度照結構 (經朋友介紹), 真心覺得呢個醫生好好, 好細心, 好詳細!照左個幾鐘, 照隻骨續格數, ...

幾錢?

大宅

BK Milk勳章

今日去左尤醫生度照結構 (經朋友介紹), 真心覺得呢個醫生好好, 好細心, 好詳細!照左個幾鐘, 照隻骨續格數, ...

How much

別墅

回覆 siufachan 的帖子

大宅

damelo1022 發表於 17-12-14 15:19
回覆 siufachan 的帖子

請問有冇 dvd?

複式洋房

請問尤醫生難預約嗎?
我已18週,不知能否預約成功(emoji)(emoji)

男爵府

ianolivia 發表於 17-12-17 23:19
請問尤醫生難預約嗎?
我已18週,不知能否預約成功(emoji)(emoji)

:mother:我都覺尤醫生好細心,經驗豐富,擺部野落肚幾秒搵阿B個頭已經比佢睇到係B女,照晒所有野最尾先確定性別比我知
同埋照到有懷疑出問題既地方會再睇埋其他特徵,仔細講個風險大小!

大宅

回覆 damelo1022 的帖子

我昨天也剛照完結構,也是尤醫師照的他真的超細心的照了一個多小時,我都快睡著了
照不到的地方他都會很有耐性慢慢照,慢慢講解給我聽 ^^

當時一進去尤醫生就問我做過唐氏嗎? 我說醫院做過說我是高風險,所以也出去做了T21變低風險
他就把我之前的產檢超聲波記錄都拿出來看一遍
並問我誰幫我改預產期的? 為什麼要改? 又問我是否有照頸皮厚度?
全部都問,並且照結構時又幫我重次照了頸皮厚度及鼻骨還有其他的(我忘了)
他說照完這些就可以放心一點確認是唐氏低風險了
所以尤醫生真的非常好! 大推~

首頁

尾頁

跳至