自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果今次你搵到佢有隱瞞,你今次係味有左兩手準備先?要佢自首認有小三?咁喊完嘈完原諒佢當冇事?決定離婚?搵個小三出來講數?

你都話唔信佢啦,你又感2到佢係做左D對你唔住的事,咁心理同行動上準備成點?
<br><br>

伯爵府

Angelice-BeBe 發表於 17-11-17 07:22
你打去公司,話揾xxx先生,話係客之類,問下係on leave定出左trip..會大約幾時番
...

扮客公司應該唔會講咁多嘢

ic34    發表於 17-11-17 09:32

伯爵府

BK Milk勳章

這樣check,影相,大家都好累。

伯爵府

JC蚊 發表於 17-11-17 07:19
相可以照影,等有WiFi的時候再一次send

其實隨時影完,第二日落大堂有WiFi 自然send 到,
樓主係懷疑佢去左第二度定係同人一齊去玩?
如果知道酒店名咪打電話去,酒店自然會駁上房,不過要諗定check 到又點?

子爵府

回覆樓主

打左去佢公司check左先拉.再念其他都冇用。
wifi其本上房一定有...吾好當你低b!

男人出去一定好多excuse...同死口吾認!
我試過...乜大話都up得出。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

tingtong 發表於 17-11-17 07:24
都5係架,有D酒店房真係5包,落去lobby先free, 或者如果知酒店名,上網check下會實在D
...

相可以照影,落lobby send.

禁止訪問

公爵府

回覆樓主:

電話卡同wifi egg咁方便,依家仲有人一定要等酒店wifi,做野冇得聯絡都唔方便啦 我c6出trip,一定例牌每日1,2次食飯或行路時偷影個客或佢partner,有時仲會偷影人地攤係床訓覺或玩電話,證明俾我睇佢係同男人一間房
當然要做衰野點呃都得,同partner一齊去都可以各自搵食

公爵府

回覆樓主

其實,老套啲講句,女人直覺都幾準。事實真相遲早會水落石出,我覺得而家嘅重點係,樓主要有打算,為經濟、日後生活等問題,應有兩手準備。

大宅

回覆樓主

有機會真係得lobby 先有WiFi,但通常都會自己買上網咭呀,都要同同事聯絡㗎....
影相,可以影完第二日到lobby先send呀,唔會因為咁就連一張相都冇?
靜觀其變!

珍珠宮

回覆樓主:

未決定點做,未有後路,就唔好衝動行動。由你唔信佢開始,佢做咩都係疑點。你好查,無論對方是否出軌,你都已經係親手摧毀咗哩段關係。你先問清楚自己想要咩結果啦!

greenpea    發表於 17-11-17 18:44
ysmpy    發表於 17-11-17 12:38
chinatea    發表於 17-11-17 10:43
ic34    發表於 17-11-17 09:33

男爵府

20020116 發表於 17-11-17 08:30
其實,老套啲講句,女人直覺都幾準。事實真相遲早會水落石出,我覺得而家嘅重點係,樓主要有打算,為經濟、 ...

我只係知佢住節慶酒店,上網搵原來間酒店好大的,應該唔只三星。

伯爵府

回覆樓主

1) 扮客打去公司找你老公,d同事話唔係到的話,問佢幾時返,一般都會答
2)扮客打去公司找和你老公出 trip 的同事,睇下佢係咪係香港
2)send email to 星加坡酒店,扮想訂房,問房間有冇 free wifi 提供

你有疑心又睡唔到,咪 check 下囉,check 完發現是自己多心,咪冇事囉
^^^... ^^^

子爵府

回覆樓主:

我覺得,
女人對自己男人呢方面嘅直覺好準,
你平時同佢相處咁耐,
係咪講大話點都會feel到啲,

調反轉,
你老公應該都已經估到你懷疑佢,
如果佢真係講大話,
佢應該會努力消滅啲證據,
或者用盡所有方法令你搵唔到證據。。。

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

JoanC 發表於 17-11-17 08:37
未決定點做,未有後路,就唔好衝動行動。由你唔信佢開始,佢做咩都係疑點。你好查,無論對方是否出軌,你都 ...

系 !諗左自己有無路行先!
唔好同我講 咩世紀女人唔好啞忍,
但無部處 下下爆完又扮無野 重慘過啞忍。
諗清楚 點做先 。
仲有紙包唔住火的。

珍珠宮

回覆樓主:

無wifi可以用sim card, 都係1百幾十,我會扮客打去公司搵佢

男爵府

LisuBB711 發表於 17-11-17 08:40
我只係知佢住節慶酒店,上網搵原來間酒店好大的,應該唔只三星。

即係 fFestive? 向 Santosa 喎,business trip 會住到個到?
你先生做邊行? 基本上應該住 Shenton Way, Marina Bay, City Hall 呢d市中心。當然唔可以一概而論。
free wifi 真係唔係通街有,向機場要 scan passport ,攞到 password 先用到。

男爵府

回覆樓主

有前因先會令你生疑
就算佢肯影乜影乜俾你,都會準備好一切唔會俾你發現
如果你得閒又錢多不如俾個surprise佢?
不過後果自負

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

唔好意思,你4月時話同C6 已經5年冇性生活,想問現在恢復正常未?因為直接影響你現在的懷疑。

伯爵府

回覆樓主

如果想知真相,玩接機

首頁
12345...13

尾頁

跳至