自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

我係fb見到先知上咗報,
留言好似有個受害者
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1426767507393155&id=151073318295920

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

應該要上報, 警惕下我呢D太 out ge 人
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

呢個唔上報先出奇,真係沒有更CHEAP,只有更CHEAP

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

今日電台都有講

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

上得遲啦
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

男爵府

回覆樓主:

吾知遲d東張播吾播

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

終於見報
若要人不知 唔好咁低B !  : P

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

做咩今次咁遲架, 記者 !

子爵府

呢單野要見報啦,俾d cheap 人知道自己係幾咁肉酸。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Lorican 發表於 17-11-21 14:41
最好新娘睇到,知自己咁做係幾醜

我都係咁話

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

等佢淨收人情咁過引, 飯都冇得比人食

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

上得好, 俾個新人知道自己有幾Cheap, 警惕吓將要結婚既縮骨人士

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Lorican 發表於 17-11-21 14:34
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/1951852/畀完人情無得飲%20賓客無奈/?ref=fb

公爵府

回覆樓主:

對新人真係好厚面皮,咁都做得出?之前受害人重話,新娘係女兒好尊重的人。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

真係咩嘢人都有

子爵府

回覆樓主

梗係上報啦!呢d人甘cheap ,真係要警惕下其他人!唔好再比人坤!

珍珠宮

piv 發表於 17-11-21 15:10
對新人真係好厚面皮,咁都做得出?之前受害人重話,新娘係女兒好尊重的人。
...

係囉,可憐既妹妹,我估係老師(跳舞,合唱團之類)

男爵府

開心吸收勳章

我今朝都係FB見到...心諗今次咁遲..

公爵府

2024年龍年勳章

Lorican 發表於 17-11-21 14:34
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/1951852/畀完人情無得飲%20賓客無奈/?ref=fb
yahoo 都睇到!

男爵府

個新娘如果仲有人性既, 睇到報導記得回水比人丫, 簡直人渣黎

首頁
12345...8

尾頁

跳至