用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.89%

義工

自由講場 今日: 6464|主題: 955743

真心問,邊度可以免費睇tvb劇?想追返降魔的

男爵府

國民生產總值:5190

以為myTV super 有哂咁多集可以遲下先睇,點知得最近嗰幾集可睇,最前嘅要俾錢...

珍珠宮

國民生產總值:34492

環保接龍勳章

回覆樓主:

楓x網,揀2017港劇

大宅

國民生產總值:1772

2018勳章

香蕉宝宝 發表於 17-11-21 23:10
以為myTV super 有哂咁多集可以遲下先睇,點知得最近嗰幾集可睇,最前嘅要俾錢...
...
myTV super可以睇晒之前咁多集喎,我都睇到

珍珠宮

環保接龍勳章

藍月神 發表於 17-11-22 03:05

要俾錢呢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

人生本是苦

子爵府

國民生產總值:12228

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

KarenC 發表於 17-11-22 07:44
要俾錢呢

我都免费睇到喎
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

複式洋房

國民生產總值:308

...

楓林網

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

國民生產總值:23345

醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

馬家好 發表於 17-11-22 07:49
楓林網

珍珠宮

國民生產總值:39326

2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章

藍月神 發表於 17-11-22 03:05

你係有mytv super 盒? 抑或 join 寛頻/電話 plan 佢free 俾你,所以睇到。 普通自己 login, 只有一星期貨仔。

男爵府

國民生產總值:5168

2018勳章

珍珠宮

環保接龍勳章

ChloeMa 發表於 17-11-22 10:34
你係有mytv super 盒? 抑或 join 寛頻/電話 plan 佢free 俾你,所以睇到。 普通自己 login, 只有一星期貨 ...

人生本是苦

伯爵府

國民生產總值:15636

2018勳章

Fb cinema

我日日上去睇

男爵府

國民生產總值:5677

chocolatebean 發表於 17-11-22 23:38
Fb cinema

我日日上去睇

呢個正

伯爵府

國民生產總值:15636

2018勳章

我家食完飯關T V,費事d仔女睇,我第日係公司食 lunch 1.5h r 煲晒佢

男爵府

國民生產總值:8402

2018勳章

...

我响深水埗買盒,幾百蚊,佢声稱可用一年,但過左一年佢無cut, 依家都可以睇点播, 我覺得扺玩

伯爵府

國民生產總值:15402

...

Pm左個網俾你,都幾快有更新,播左片之後下面有個「HD」制,按一下會高清返

大宅

國民生產總值:1969

[email protected] 發表於 17-11-23 09:25
Pm左個網俾你,都幾快有更新,播左片之後下面有個「HD」制,按一下會高清返
...

可以pm個網比我嗎?謝謝。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎