用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.83%

義工

今日: 5|主題: 58476

而家29w3d可以清胎毒未?求解答?

民房

國民生產總值:10

29w清得胎毒未,清得有咩方法或者食咩有助清胎毒,最好5洗自己煲出面可以買到黎食咩?我真係好熱氣知口生左幾粒飛滋知人又燥底(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

國民生產總值:3069

回覆樓主

參考下!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:490

ballchi_1314 發表於 17-11-24 01:43
29w清得胎毒未,清得有咩方法或者食咩有助清胎毒,最好5洗自己煲出面可以買到黎食咩?我真係好熱氣知口生左 ...

去睇中醫問一問啦

侯爵府

國民生產總值:22874

BKXmas勳章

回覆樓主

清胎毒多數都係食涼嘢,要足月之後先食啊

別墅

國民生產總值:663

RubyYu07 發表於 17-11-25 23:38
清胎毒多數都係食涼嘢,要足月之後先食啊

對,我睇開女中醫,佢自己生左兩個,同我講35周先好清,太早清驚bb早產

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎