用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.73%

義工

使用意見 今日: 7|主題: 12091

手機登入有問題

男爵府

國民生產總值:6928

BKXmas勳章

請問是否發生故障?? 登入失敗

王國熱話
求8歲嚴重鼻敏感良方
十二歲濕疹
估唔到洗頭都可以致癌。。仲要自己用過...
牛皮癬

男爵府

BKXmas勳章

回覆 ^--^ 的帖子

點解人地可以用電話, 係我個ACC唔可以?? 請問是賑戶有問題.....

管理員

國民生產總值:18820

雞年勳章 2017勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

^--^ 發表於 17-11-24 08:35
請問是否發生故障?? 登入失敗
你好,請提供以下資料:
-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);
-問題截圖或錯誤訊息內容;
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);
-手機型號;
-iOS (操作系統)版本。

謝謝!

男爵府

BKXmas勳章

回覆 特派員 的帖子

我不能登入, 我是IPHONE7 IOS11,

顯示登入錯誤

煩請查一下, 但電腦登入正常, 不能登入是從今天早上開始的

管理員

雞年勳章 2017勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 7周年華麗國民 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

^--^ 發表於 17-11-24 11:46
回覆 特派員 的帖子

我不能登入, 我是IPHONE7 IOS11,
你好,暫時仍未能了解有關問題所在,煩請將登入錯誤頁面截圖上傳到本帖內,謝謝 !

複式洋房

國民生產總值:419

特派員 發表於 17-11-24 12:08
你好,暫時仍未能了解有關問題所在,煩請將登入錯誤頁面截圖上傳到本帖內,謝謝 ! ...

對不起,我用手機再用自己網名,用不同電話號碼同埋電郵地址,我開到新賬戶,個符號係有少少唔同左,我唔係想重覆但我唔用佢手機啲function耒打字,一邊講一邊打就真係好慢,我諗係iphone最新版本有問題

複式洋房

特派員 發表於 17-11-24 12:08
你好,暫時仍未能了解有關問題所在,煩請將登入錯誤頁面截圖上傳到本帖內,謝謝 ! ...

我一樣按返個d符號,新版同舊版出來吾同左,我搬左去民房

管理員

^—^ 發表於 17-11-24 12:48

我一樣按返個d符號,新版同舊版出來吾同左,我搬左去民房:cry ...
你好,已了解問題所在,請聯絡 Helpdesk 管理員,點擊以下連結,商討改名事宜,謝謝 !
http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

複式洋房

特派員 發表於 17-11-24 13:29
你好,已了解問題所在,請聯絡 Helpdesk 管理員,點擊以下連結,商討改名事宜,謝謝 !
http://www.baby-kin ...

謝謝你,已電郵了他們

特派員  謝謝 !  發表於 17-11-24 15:16

複式洋房

^—^ 發表於 17-11-24 13:41
謝謝你,已電郵了他們

請問星期六他們是否沒人上班?

超級版主

國民生產總值:112678

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 KMALL特別版勳章 雞年勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

^—^ 發表於 17-11-25 11:06
請問星期六他們是否沒人上班?

是的。辦公時間是星期一至五9am至6pm。星期六日及公眾假期休息
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

複式洋房

wong2323 發表於 17-11-25 12:04
是的。辦公時間是星期一至五9am至6pm。星期六日及公眾假期休息

Thank you我星期一再聯繫佢哋

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎