自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 哈哈笑咯 的帖子

貴就貴啲,但用左返唔到轉頭,Whisper Infinity液體衛生巾

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

allin 發表於 17-11-24 23:09
回覆 哈哈笑咯 的帖子

我都覺得護豬寶越來越差,759有隻42cm 勁好用,不過唔係成日有,而且個價越來越貴 ...

我都係襯減價入貨,夠晒安全感

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

我都係用34樓果種,有防漏邊呀

子爵府

bu-b 發表於 17-11-28 22:48
用貼身果款好d架

樂而雅,包裝有F字日本做,棉好吸!

公爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

M巾褲好用,但覺得都幾貴

公爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

我都量多架,成日漏出褲落凳,除左勤換,就一定要著 m 巾褲,我一定用 whisper 最長 32、40嗰啲,平就入貨。我著 m 巾褲都著左廿幾年啦!女人街花園街都有 m 巾褲賣,係貴少少,着咁耐無爛,同埋整到血都極易洗甩

男爵府

量多O既JM, 試下用暖宮貼吖,M到嗰兩三日用,用左又冇M痛,又冇咁多流量。

公爵府

陪月勳章

我覺得用棉條都好放心喎, 頭2日我都用, 換密D, 加護墊底咁
又唔焗身, 起碼唔駛夾住野行路咁

複式洋房

想問吓用乜易冼m血。浸完用乜冼走。易啲。

伯爵府

大戶 發表於 17-11-30 16:01
我都量多架,成日漏出褲落凳,除左勤換,就一定要著 m 巾褲,我一定用 whisper 最長 32、40嗰啲,平就入貨 ...

想問係边種M巾衭,有無相睇下?

公爵府

開心吸收勳章

coldmilktea 發表於 17-12-2 17:04
想問係边種M巾衭,有無相睇下?

外面顏色肉色多,但內面有多層,次次勁多血都勁易洗

首頁

尾頁

跳至