用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.75%

義工

自由講場 今日: 387|主題: 942851

跳至
麥樂會今日開始可以Join喇

伯爵府

國民生產總值:16769

雞年勳章 BKXmas勳章

頭先係網上登記咗, 一陣去比埋錢先

http://www.mcdonalds.com.hk/ch/clubs/fun-club.html

水晶宮

國民生產總值:58749

開心吸收勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

唔知有咩禮物
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

男爵府

國民生產總值:5331

BKXmas勳章

回覆樓主:

大宅

國民生產總值:1133

BKXmas勳章

每次只可用媽咪會或麥樂會, 唔會再出多張了, 送的食物又一樣, 現在的禮品唔吸引, 少左好多!

別墅

國民生產總值:858

BKXmas勳章

原來而家先開始 我之前仲以為無左

大宅

國民生產總值:3987

BKXmas勳章

想網上登記但係話我電郵密碼唔正確, 好肯定無錯

別墅

國民生產總值:801

BKXmas勳章

回覆樓主

揀唔到現金比喎 error

大宅

國民生產總值:1378

BKXmas勳章

回覆樓主

知唔知邊間分店有小飛飛卡

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

la_source    發表於 17-11-24 15:24

大宅

國民生產總值:1842

我的育兒心得勳章 BKXmas勳章

限時申請架?

大宅

國民生產總值:4514

2017勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

唔比到門市比錢既?

象牙宮

國民生產總值:237210

瞓得好勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017勳章 FRISO飲奶勳章 雞年勳章 美好大世界2017勳章 2017媽媽節 開心吸收勳章 食得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ecila123 發表於 17-11-24 10:50
知唔知邊間分店有小飛飛卡
入去咪有得睇

大宅

國民生產總值:4129

BKXmas勳章

洋房

國民生產總值:36

回覆樓主

揀係分店比錢出現error,信用卡比錢又係error,姐係想點

別墅

國民生產總值:729

BKXmas勳章

回覆樓主

我成日想問媽咪會同麥樂會有咩分別

大宅

國民生產總值:1378

BKXmas勳章

sasa0208 發表於 17-11-24 11:13
入去咪有得睇

係喎 thanks
個制太細無留意到

男爵府

國民生產總值:6311

BKXmas勳章

pigmonsterbb 發表於 17-11-24 11:25
揀係分店比錢出現error,信用卡比錢又係error,姐係想點

我都續唔到,話我email 唔岩,,,,都唔知點攪

男爵府

國民生產總值:9996

BKXmas勳章

我都係, 選用現金俾錢果到出現ERROR

男爵府

國民生產總值:7915

BKXmas勳章

年年都話我PASSWORD唔啱, 今年仲離譜, EMAIL唔啱, 我申請左好多年啦喎, 点會唔啱呀, 年年都攪一大輪

大宅

國民生產總值:2721

開心吸收勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

話我email同password唔啱
reset password 都唔得

珍珠宮

國民生產總值:32151

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我續到,入去click 註冊,再用card 比錢

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎