用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 4733|主題: 943002

跳至
Black Friday 現場實況報告  

子爵府

國民生產總值:13606

BKXmas勳章

加州Vacaville outlet 已找不到泊車位。Michael Kors, Kate Spade同Gucci 外有長長人龍。

琥珀宮

國民生產總值:189775

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

好一個戰地記者!

好可惜BK大部份會員係香港,呢個實況報導作用不大,美國媽媽會個邊適合啲

男爵府

國民生產總值:6117

BKXmas勳章

回覆樓主

辛苦曬

男爵府

國民生產總值:6117

BKXmas勳章

回覆樓主

上年我買到瘋癲,今年唔去喇要唞吓氣

子爵府

國民生產總值:11747

回覆樓主:

子爵府

BKXmas勳章

回覆樓主

Kate Spade 70% off

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

國民生產總值:4129

BKXmas勳章

Thanks for sharing!

大宅

國民生產總值:2892

BKXmas勳章

suilangmui 發表於 17-11-24 10:56
Kate Spade 70% off

你做乜影條柱

子爵府

BKXmas勳章

回覆樓主

MK

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

BKXmas勳章

stkyo 發表於 17-11-24 10:46
好一個戰地記者!

好可惜BK大部份會員係香港,呢個實況報導作用不大,美國媽媽會個邊適合啲

呢度好多jm都好有米,會特登飛過去掃貨架。

大宅

國民生產總值:2953

回覆樓主:

有一年Black Friday我要超早機從Orlando回港, book架車零晨時份離開酒店, 有一外國家庭同車,佢地就係去途中一處outlet掃貨

侯爵府

國民生產總值:21960

開心吸收勳章 BKXmas勳章

suilangmui 發表於 17-11-24 10:33
加州Vacaville outlet 已找不到泊車位。Michael Kors, Kate Spade同Gucci 外有長長人龍。
...
甘遠,你報來都無用

大宅

國民生產總值:1522

大家睇下, 開心下

珍珠宮

國民生產總值:30798

BK Milk勳章 BKXmas勳章

唔好咁啦, 我好有興趣知喎

減都幾抵呀

大宅

國民生產總值:1165

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都想知

大宅

國民生產總值:1854

BKXmas勳章

KATE SPADE網買左個銀包HK$3XX, 超抵!

男爵府

國民生產總值:7194

BKXmas勳章

jbbb 發表於 17-11-24 12:15
KATE SPADE網買左個銀包HK$3XX, 超抵!
有沒有LINK?
Don't worry!Be happy!

大宅

國民生產總值:1854

BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:5508

BKXmas勳章

suilangmui 發表於 17-11-24 10:33
...

樓主去買咩?

水晶宮

國民生產總值:51404

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

尋日福崗返黎, 前晚(22/11) 經過一間GAP, 夜晚8點幾9點都有成百人排隊, 但舖頭係關左門的, 原來佢地半夜開2個鐘俾人Black Friday掃貨, 真係好勁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎