二手市場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

700至800個不同牌子全新奶袋,以及5至6盒全新乳墊。清屋一口價$350全部清走。
有12盒First year每個5oz,每盒25個,仲有2盒韓國Jaco,每個200ml,每盒120個,有2盒boots,每盒40個,仲有1盒細Jaco,1盒unimon,1包元氣媽咪,1包babisil,同埋1包Farlin。
另外乳墊都有唔同品牌,有Nuk,pigeon同韓國牌子,全部全新。
時間就到或者最好可以元朗上門自取,因為有3至4大袋,全部只係一口價$350俾晒你。
如果有需要,可以送埋個優合奶泵,不過唔包parts。

複式洋房

lovelycats1 發表於 17-11-24 11:04
700至800個不同牌子全新奶袋,以及5至6盒全新乳墊。清屋一口價$350全部清走。
有12盒First year每個5oz,每 ...

你好,有興趣,想請問點交收?

別墅

回覆樓主

有興趣!

大宅

減齡達人勳章

回覆樓主

有興趣,明天5:00可以到元朗,但由於是fb體驗戶,沒有pm功能,煩請樓主pm聯絡方法

大宅

lovelycats1 發表於 17-11-24 11:04

仲有嗎?如果仲有,我都係住元朗,可以隨時過來拎

伯爵府

BK Milk勳章

已售,謝謝

首頁

尾頁

跳至