用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
18oC.79%

義工

自由講場 今日: 692|主題: 943064

這支神器用過嗎?

子爵府

國民生產總值:12688

BKXmas勳章

有冇jm用過去斑, 去痣的美容神器, 是否真的有效?見Facebook有廣告賣2一300蚊支, 淘寶網60一100幾元人仔, 想買支來去尤用, 但唔知有冇效果。

有人試過嗎?分享下。。。。。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

象牙宮

國民生產總值:227887

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

mln 發表於 17-11-24 11:23
有冇jm用過去斑, 去痣的美容神器, 是否真的有效?見Facebook有廣告賣2一300蚊支, 淘寶網60一100幾元人仔, 想 ...

我估未必得啦,一陣電傷塊面仲衰
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

子爵府

國民生產總值:12688

BKXmas勳章

good_pig 發表於 17-11-24 11:30
我估未必得啦,一陣電傷塊面仲衰

見有評語話電完會結焦, 差不多一個星期就會好返。

珊瑚宮

國民生產總值:123463

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

淨係講可以去紋身,已經唔可信

男爵府

國民生產總值:8425

BKXmas勳章

回覆樓主:

如果一百幾十,買返來試下無妨。先電手上嘅細墨睇下得唔得。記得做好消毒。

大宅

國民生產總值:1010

BKXmas勳章

回覆樓主:

LM

男爵府

國民生產總值:6149

開心吸收勳章 雞年勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章

有冇jm用過去斑, 去痣的美容神器, 是否真的有效?見Facebook有廣告賣2一300蚊支, 淘寶網60一100幾元人仔, 想 ...

有個朋友早排買了,自己可以脫手上的痣。不過我覺得唔好用面,應該會有洞洞

公爵府

國民生產總值:26231

BKXmas勳章 2017媽媽節

mln 發表於 17-11-24 11:49
見有評語話電完會結焦, 差不多一個星期就會好返。

呢d野就唔好搏啦,有印有la時,喊都冇謂,分分鐘還原洗得仲多錢
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

大宅

國民生產總值:1515

得既美容院就執哂啦

瑪瑙宮

國民生產總值:139450

好媽媽勳章 BKXmas勳章

cinda72. 發表於 17-11-24 16:44
呢d野就唔好搏啦,有印有la時,喊都冇謂,分分鐘還原洗得仲多錢

子爵府

國民生產總值:10827

BKXmas勳章

講得太勁,我唔敢相信,我唔敢用⋯

子爵府

國民生產總值:10827

BKXmas勳章

cinda72. 發表於 17-11-24 16:44

洗完一大筆都還原唔到仲慘吖!

子爵府

國民生產總值:12146

BKXmas勳章

Felix223 發表於 17-11-24 16:40
有個朋友早排買了,自己可以脫手上的痣。不過我覺得唔好用面,應該會有洞洞
...

我朋友去現代 都係有白hun

水晶宮

國民生產總值:69257

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 2017媽媽節 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

樓主唔驚咪試下囉

珍珠宮

國民生產總值:36758

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

怕毀容仲衰!

大宅

國民生產總值:1225

BKXmas勳章

回覆樓主

唔好買,我朋友試過,有一浸燶味,脫唔到

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎