自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好問心呀,我向FACEBOOK 打野,你唔高興可以唔睇我打咩又關乜你事
又唔係講你
我只係呻下男友"最親既人都唔幫自己" "聖誕影燈飾是常識吧"

有個好很多事既人,佢CAP圖,重要加埋自己意見SEND比我男友
攪到我男友覺得個問題完全向我到,我唔應該呻

真係想知LE條友係咪屎忽痕,定唸住扮專家呀
食A啦

子爵府

回覆樓主:

好老實關於自己另一半或家人啲私人野我真係唔會放飛卜大家睇, 唔通自己男友廢都要比全世界知 唔係因為自己有幾慘, 而係咁樣另一半會好冇面囉

Ocean11    發表於 17-11-24 15:59
APIGMA    發表於 17-11-24 14:51
小肥楊    發表於 17-11-24 14:22
la_source    發表於 17-11-24 12:40
amyamy123    發表於 17-11-24 12:22
qooqoo514    發表於 17-11-24 12:20
esmehouse    發表於 17-11-24 12:18

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

fishfish121 發表於 17-11-24 11:58
好老實關於自己另一半或家人啲私人野我真係唔會放飛卜大家睇, 唔通自己男友廢都要比全世界知 唔 ...
X2
你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係喎. 關佢乜事. 想拆散你地?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

restricted him/her!
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

子爵府

回覆樓主:

fb只能放閃,不能呻

子爵府

fishfish121 發表於 17-11-24 11:58
好老實關於自己另一半或家人啲私人野我真係唔會放飛卜大家睇, 唔通自己男友廢都要比全世界知 唔 ...

好認同,
不過樓主朋友都真係厚多事左啲
建議樓主對男友有咩不滿唔好寫上FB
我覺得呢個行為嚴重影響2人關係
亦唔係咁尊重男友

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

kittywong923 發表於 17-11-24 11:54
好問心呀,我向FACEBOOK 打野,你唔高興可以唔睇我打咩又關乜你事
又唔係講你
我只係呻下男友D工作問題,生活 ...
你都起火,邊度有人士幫你,但凡討論區,什麼人都有

男爵府

本來都唔想放但真係嬲到一個極點
邊有男友唔幫自己,而我因為佢番工問題卜心卜命甘搵人幫佢
佢唔領情不突止
重要寸我
重有我唔係打D咩野放上去,我真係打左幾隻字話"最親既人都唔幫自己"

子爵府

kittywong923 發表於 17-11-24 11:54
又唔係講你
我只係呻下男友D工作問題,生活 ...

你男友冇你fb㗎? 小心呢個朋友,佢係咪想做第3者
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

男爵府

草莓熊本熊 發表於 17-11-24 12:08
fb只能放閃,不能呻
閃都唔好放呀會有人比說話你聽架
而家D人好奇怪架
你寫開心又話你晒命
寫唔開心又話你個人負能量

侯爵府

FB 只報喜, 不報憂, 而且, 您仲數男友, 又真係.............

子爵府

x3 呢D太私人家事, 絕對不會係FB揭開肚皮任人看.

大宅

想呻, 應該黎bk 講, 放心好多

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆樓主:

就算嗰個人唔cap圖, 男友遲早都知。
男人最要係面子, 有咩唔開心同friend同屋企人呻, 甚至上bk呻都唔好上fb呻。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

珍珠宮

回覆樓主

太私人事不要放fb,人地只會食花生
我fb只放無聊野,間中放下閃

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 kittywong923 的帖子

總之fb比呢道更是非,重點係fb睇你果D都係你熟悉的人,佢地話係講你串你,你都知佢係邊個,而是非來到呢道,串你,話你,講你果D係完全唔識D路人,有時鬧到你反肚,你都唔知佢係邊果,所以係呢道呻同係fb呻都只係得個激氣架咋.
<br><br>

男爵府

himhim0502 發表於 17-11-24 12:15
FB 只報喜, 不報憂, 而且, 您仲數男友, 又真係.............
喜都唔好放呀會有人比說話你聽架
而家D人好奇怪架
你寫開心又話你晒命
寫唔開心又話你個人負能量

重有我唔係數
我係寫
"最親既人都唔幫自己"

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

現在都好少打任何感受在FB
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

DEL佢囉

首頁

尾頁

跳至