自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

頭先講20架車追星,最重要關頭我聽唔到究竟係邊個明星,請問有冇jm知呀?唔好意思太過八
另外最尾個男仔打電話表白,我覺得個女同事真係好易令人誤會,平時單獨食飯都ok,但生日同個男仔單獨慶祝真係好易令人表錯情

子爵府

台灣小豬呀.....話好耐年前的事了
^0^

子爵府

個男仔好SAD

別墅

幾個月之前又試過連續幾個星期D人打去表白
點知個個對像都有男/女朋友
今次又係咁,同同事聽到笑XD

子爵府

567 發表於 17-11-24 12:07
台灣小豬呀.....話好耐年前的事了

Thx

子爵府

虫虫主人 發表於 17-11-24 12:11
個男仔好SAD

返工見到又會好尷尬(emoji)

子爵府

adiencewon 發表於 17-11-24 12:13
幾個月之前又試過連續幾個星期D人打去表白
點知個個對像都有男/女朋友
今次又係咁,同同事聽到笑XD ...

呢排好似風水唔好

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個女仔超人問題,自己有男友仲要攪咁多嘢,都唔知博咩

cqwert    發表於 17-11-24 12:28
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 17-11-24 12:16

發姣收兵囉,又或者想漁翁撒網,好多人都中意用呢招

子爵府

esmehouse 發表於 17-11-24 12:16

可能我比較保守,間中同同事食飯冇問題,但單獨好似唔係咁好,仲要經常,生日又安排哂,其實有冇考慮男朋友感受?

子爵府

Lhh0708 發表於 17-11-24 12:24

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Lhh0708 發表於 17-11-24 12:24
我都覺得係收兵
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

傻貓貓 發表於 17-11-24 12:24
可能我比較保守,間中同同事食飯冇問題,但單獨好似唔係咁好,仲要經常,生日又安排哂,其實有冇考慮男朋 ...
會唔會係想散同唔散之間,要搵定個後備男友

子爵府

回覆 傻貓貓 的帖子

個女仔行為好不知所謂,自己有男朋友就唔好咁發姣拉,令到個男同事唔會,我都聽到火滾,令到個男仔咁失望,佢一定鼓起好大勇氣先打電話上去表白,都戥個男仔慘尷尬,仲要係同事日日見,不過呢啲咁發姣既人得唔到都係一見好事

子爵府

cqwert 發表於 17-11-24 12:40
回覆 傻貓貓 的帖子

個女仔行為好不知所謂,自己有男朋友就唔好咁發姣拉,令到個男同事唔會,我都聽到火滾 ...

萬一其他同事有聽節目仲尷尬

cqwert    發表於 17-11-24 13:26

男爵府

傻貓貓 發表於 17-11-24 12:24
可能我比較保守,間中同同事食飯冇問題,但單獨好似唔係咁好,仲要經常,生日又安排哂,其實有冇考慮男朋 ...

你呢個係大部份人既想法做法。包括我

首頁

尾頁

跳至