自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

水晶宮

Sumyeema1 發表於 17-11-24 13:04
睇錯,以為係訪問超特,睇完才知係超版。

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

想睇大力專訪

公爵府

畀面勳章

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

睇左四眼雞丁專訪,覺得好感動,仔仔好生性

水晶宮

littlesister 發表於 17-11-24 16:22
請問超版即係邊位

想知x2

祝福雞丁

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 17-11-24 14:47
紅都面晒喎

用戶要求終止服務

回覆樓主

祝福雞丁
曲奇好生性
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

祝福 雞丁一家
請問有冇人知, 超版係咪即係3姨呀

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ingong 發表於 17-11-24 17:58
祝福 雞丁一家

呢度有幾位超版,我只係其中一個,訪問果位唔係我
我唔係爸爸
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ingong 發表於 17-11-24 17:58
祝福 雞丁一家
訪問個背影係男士嚟,我一直以為3E係女士

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆 DoReMi媽媽 的帖子

3 姨已經否認左 , 唔係佢

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-11-24 18:04
訪問個背影係男士嚟,我一直以為3E係女士

我唔係爸爸
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ingong 發表於 17-11-24 18:06
回覆 DoReMi媽媽 的帖子

3 姨已經否認左 , 唔係佢

象牙宮

wong2323 發表於 17-11-24 18:07
我唔係爸爸
其實內文已有hints

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

雞丁加油

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

雞丁個訪問好感人仔仔好生性

伯爵府

cinda72. 發表於 17-11-24 15:17
呢句非常認真架,
每個人都有優,缺,
目光放係缺,不論小朋友或大人都會好辛苦,人冇完人,倒不如放下缺 ...

冇錯!講得真好,受教了!

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

雞丁

男爵府

回覆樓主:

好睇編報導

瑪瑙宮

my005 發表於 17-11-24 13:18
呢度有會員專訪呀。

http://www.baby-kingdom.com/customer/bk/minisite/nov17/user_interview.php ...

點解冇我嘅

首頁
23456...8

尾頁

跳至