用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.75%

義工

想生BB 今日: 9|主題: 94602

跳至
4/12 DD,有無JM大約日子開估

大宅

國民生產總值:4935

育兒性格勳章 DHA勳章 炎夏勳章 遊學勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大家有無大約月頭開估

複式洋房

國民生產總值:273

BKXmas勳章

fdcm 發表於 17-11-24 12:54
大家有無大約月頭開估

我7/12:mother:

大宅

育兒性格勳章 DHA勳章 炎夏勳章 遊學勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Stilnox 發表於 17-11-24 23:33
我7/12:mother:

你有無咩反應呀?

複式洋房

國民生產總值:273

BKXmas勳章

fdcm 發表於 17-11-25 09:58
你有無咩反應呀?

無咩感覺

大宅

Stilnox 發表於 17-11-25 19:16
無咩感覺

我好似遲排卵,應該唔會4/12 dd

男爵府

國民生產總值:5304

BKXmas勳章

回覆樓主

我20號打左排卵針呀,大約4-5/12 dd

大宅

poon412 發表於 17-11-25 22:21
我20號打左排卵針呀,大約4-5/12 dd

我應該遲排卵,所以dd應該再遲唔知係咪今次第二個月試用紅d,有壓力

男爵府

BKXmas勳章

fdcm 發表於 17-11-26 08:22
我應該遲排卵,所以dd應該再遲唔知係咪今次第二個月試用紅d,有壓力
...

用紅d確實好大壓力

大宅

poon412 發表於 17-11-26 09:42
用紅d確實好大壓力

所以都唔知信邊樣,上個月排完都一路有線

男爵府

BKXmas勳章

fdcm 發表於 17-11-26 10:08
所以都唔知信邊樣,上個月排完都一路有線

我都係架,所以只可以睇下邊幾日較深

複式洋房

國民生產總值:411

回覆樓主:

我7/12 DD呀~

大宅

poon412 發表於 17-11-26 10:50
我都係架,所以只可以睇下邊幾日較深

我上個月得19號最深,但今個月23/11號深,25/11有白帶拉絲,所以應該會遲哂dd

大宅

mmbili 發表於 17-11-26 11:29
我7/12 DD呀~

大家努力

男爵府

BKXmas勳章

fdcm 發表於 17-11-26 12:06
我上個月得19號最深,但今個月23/11號深,25/11有白帶拉絲,所以應該會遲哂dd
...

唔洗理上個月,每月都可以唔同,妳有無起拉絲果幾日do?

大宅

poon412 發表於 17-11-26 12:08
唔洗理上個月,每月都可以唔同,妳有無起拉絲果幾日do?

無呀,琴日有白帶拉絲,但呀仔返左黎,諗住今晚補一次,希望唔會太遲啦

男爵府

BKXmas勳章

fdcm 發表於 17-11-26 12:09
無呀,琴日有白帶拉絲,但呀仔返左黎,諗住今晚補一次,希望唔會太遲啦
...

我20號打排卵針,醫生話打針後24-36小時內排,仲叫我21-22號各do一次,我21號就拉絲,仲好長好杰咁,所以我覺得拉果日排

洋房

國民生產總值:98

poon412 發表於 17-11-26 13:14
我20號打排卵針,醫生話打針後24-36小時內排,仲叫我21-22號各do一次,我21號就拉絲,仲好長好杰咁,所以 ...

我都係21號排。大家加油。

大宅

poon412 發表於 17-11-26 13:14
我20號打排卵針,醫生話打針後24-36小時內排,仲叫我21-22號各do一次,我21號就拉絲,仲好長好杰咁,所以 ...

次次排完都係甘既線,你係咪又係甘

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

pkh0207 發表於 17-11-26 15:19
我都係21號排。大家加油。

我諗25/11號先排,變左7-9/12 dd

男爵府

BKXmas勳章

fdcm 發表於 17-11-26 23:10
次次排完都係甘既線,你係咪又係甘

呢張係排後幾耐?

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎