親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2大2小(3yrs,5yrs)自駕~~ hea不得-每日轉酒店
從未試過晚晚轉酒店, 但本人太貪心啦! 請問各位有沒有各景點嘅shopping 及 食市推介?
第1日 - 下午6點機到達
住天神WBF(包早餐), 釣魚茶屋晚餐
第2日 - 酒店早餐後10點取車 -> 包超館 ->一蘭午膳
下午出發別府, check-in龜之井(無早餐) -> 西松屋
(請問西松屋附近有什麼行什麼好味晚餐?)
第3日-早餐後出發地獄溫泉(行3個左右)
隨即出發九洲動物園,已約中文Jungle bus 1:40pm -> 園內午膳->午往由布check-in伊福森(包早晚餐). 出由布行街->回酒店晚飯
(但由布除了B-Speak, 金鱗湖還有什麼是必賣必逛?)
第4日-早餐後再逛由布及午膳.(有什麼推介?)
出發黑川check-in 山忍酒店(包早晚餐).
(其實黑川完全不知有什麼好去處, 本來想去亞蘇火山, 但後來才發現地震後只可坐直升機上, 但又見酒店吸引便將錯就錯, 有沒有其它地方直得去?)
山忍晚飯
第5日-出黑川溫泉街逛及午膳
返回天神住中洲(包早餐), 可以去激安shopping等. 屋台晚飯.
第6日-早餐後出發機場還車->中午12點左右飛機回港
多謝各位!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

自駕好方便,去別府前有時間去埋hello kitty land,包你玩足一日
I 大蚊豬   

大宅

fionlei88 發表於 17-11-24 13:26
自駕好方便,去別府前有時間去埋hello kitty land,包你玩足一日

多謝你, 但唔夠時間玩。下午3點左右才到別府(emoji)

大宅

kiki1021 發表於 17-11-24 13:20
2大2小(3yrs,5yrs)自駕~~ hea不得-每日轉酒店
從未試過晚晚轉酒店, 但本人太貪心啦! 請問各位有沒有各景點 ...

我都係一月同個3歲去 可唔可以比釣魚茶屋資料我

大宅

20120916 發表於 17-12-19 11:15
我都係一月同個3歲去 可唔可以比釣魚茶屋資料我

請問可否比釣魚茶屋預約電話?多謝你

首頁

尾頁

跳至