自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

開心吸收勳章

melonfans 發表於 17-11-24 14:13
你點呀?

未有消息呀

珍珠宮

回覆樓主:

恭喜

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

ash_yehyeh 發表於 17-11-24 14:36
我同你case好相似呀
又係超細b (12月)收到K1 offer ,又係第一間出offer就已經有好消息
...

珍珠宮

Supertalkative 發表於 17-11-24 14:37
我仔都係超細b 有offer 都唔知是喜是憂

why ar?

珍珠宮

pokipoki 發表於 17-11-24 14:55
未有消息呀

—定等到

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

恭喜

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主

恭喜

男爵府

回覆樓主

恭喜呀,我未有消息,見到d人成手offer左揀右揀好羨慕呀

公爵府

回覆樓主

我in n 班,好想快點有offer ,pm都好,咁就唔去啲唔太心儀既幼稚園

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

melonfans 發表於 17-11-24 15:21
why ar?

總覺得年頭年尾真係差距很多,擔心超細b跟唔上
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

水晶宮

回覆樓主:

恭喜

珍珠宮

birdbird 發表於 17-11-24 15:47
恭喜

些些呀!

珍珠宮

Dragonmama2012 發表於 17-11-24 15:40
我in n 班,好想快點有offer ,pm都好,咁就唔去啲唔太心儀既幼稚園

一定得嘅

珍珠宮

ricky0223 發表於 17-11-24 15:31
恭喜呀,我未有消息,見到d人成手offer左揀右揀好羨慕呀

有-間就得架la!

男爵府

melonfans 發表於 17-11-24 13:27
好野!聽日吾洗再去interview啦!見咗好多間,第一間收到result, 仲要係心儀嗰間!

仲有間龍校未見,去埋 ...

開心過自己結婚

珍珠宮

回覆樓主:

咁早知嘅? 我同事要下星期一先知喎

首頁

尾頁

跳至