用戶登入

找回密碼 | 註冊

20oC.60%

義工

今日: 85|主題: 58421

34w

別墅

國民生產總值:689

BKXmas勳章

晚晚都訓得五好 會冇拉拉扎醒
醒左之後好耐都訓五番 有時會碌來碌去碌到天光
晏教又訓五著 好攰好眼訓都失眠

複式洋房

國民生產總值:230

回覆樓主

我都係咁,但唔知咩原因,我多數會玩電話,玩到大約三至四個鐘後先訓得返,個陣多數已經天光,幸好我唔洗返工,攰就訓返。

別墅

國民生產總值:689

BKXmas勳章

chingsss 發表於 17-11-24 16:22
我都係咁,但唔知咩原因,我多數會玩電話,玩到大約三至四個鐘後先訓得返,個陣多數已經天光,幸好我唔洗返 ...

我已經特登五禁電話廢事愈玩愈五訓 但都好遲先訓得著

侯爵府

國民生產總值:22746

BKXmas勳章

回覆樓主

我當時都係咁,半夜醒左之後就好難再訓得翻。

複式洋房

國民生產總值:230

sowong101209 發表於 17-11-24 16:31
我已經特登五禁電話廢事愈玩愈五訓 但都好遲先訓得著

我都想唔玩電話,但愈訓愈精神⋯無奈玩到自己攰為止

複式洋房

國民生產總值:261

回覆樓主

晚飯可以早D食,食完就出去散步,行30一45分鐘,夜晚會瞓得好D。係照結構時醫生教的!

因我日頭要上班,夜晚返到來已經好攰,一話瞓覺就好快瞓著

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎