用戶登入

找回密碼 | 註冊

18oC.73%

義工

出埠旅行 今日: 479|主題: 132709

[日本] Tokyo Bay Hotel

男爵府

國民生產總值:5839

認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章

去 Disney , 住邊間好 D .
1) Hilton,
2) 喜來登 .
3) 大倉

王國熱話
我的聖誕禮物....閃閃耳環
2卡鑽戒 四爪定六爪?
親身經歷:險墮Rimowa 騙案
CC 布袋

別墅

國民生產總值:513

邊間最貴, 邊間就是最好

子爵府

國民生產總值:13232

BKXmas勳章

sososu 發表於 17-11-24 14:19
去 Disney , 住邊間好 D .
1) Hilton,
2) 喜來登 .

我選了大倉,因輕平,位置也好,但暑假都要HK$19XX連稅一晚。
有冇人知點訂可再平d? 其實都係沖個涼,瞓個覺天光又check out

侯爵府

國民生產總值:20104

BKXmas勳章

回覆樓主:

住過Sheraton, good. 房大企理仲望到富士山。我兩大兩小原本雙床仲加多兩張單人床,加完床仲好闊落。

原本訂Hilton,但計2大佢話只比2張單人床,要留意佢床size。

別墅

國民生產總值:515

BKXmas勳章

回覆樓主:

我住Hilton, 海濱站行5分鐘就到,樓下有disney store同24小時便利店,早餐buffet多款
我住Happy magic room, 房超大

wcpcelia    發表於 17-11-27 16:44
phoebe_ming5    發表於 17-11-27 13:25

瑪瑙宮

國民生產總值:139450

好媽媽勳章 BKXmas勳章

semisemisemi 發表於 17-11-26 21:45
我住Hilton, 海濱站行5分鐘就到,樓下有disney store同24小時便利店,早餐buffet多款
我住Happy magic room ...

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎