用戶登入

找回密碼 | 註冊

16oC.71%

義工

自由講場 今日: 769|主題: 943598

美孚有無有責任的教琴老師?先謝!

大宅

國民生產總值:2962

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 2017媽媽節

各位JM仔教琴的老師常甩堂,現在想轉琴行,因時常唔返又唔通知,到左等十分鐘先話取消,好似無心教甘

男爵府

國民生產總值:5151

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BKXmas勳章

pbxmas25 發表於 17-11-24 16:18
各位JM仔教琴的老師常甩堂,現在想轉琴行,因時常唔返又唔通知,到左等十分鐘先話取消,好似無心教甘:cryin ...

我女之前喺琴行學過年幾,麻麻地,其間轉過2,3個老師,依家喺荃灣上miss屋企學,覺得佢幾好,你ok嗎

大宅

國民生產總值:2962

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 2017媽媽節

回覆 fongfonglover 的帖子

先謝,因老人家帶不可去太遠

侯爵府

國民生產總值:20151

BKXmas勳章

回覆樓主:

長沙灣得嗎?

男爵府

國民生產總值:8761

BKXmas勳章

各位JM仔教琴的老師常甩堂,現在想轉琴行,因時常唔返又唔通知,到左等十分鐘先話取消,好似無心教甘:cryin ...
要求轉老師.

王國會長

國民生產總值:36578

笑得好勳章 雞年勳章 2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 王國會長 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 BKXmas勳章 2017媽媽節

回覆樓主

琴行容忍咁既老師都有問題啊
要轉琴行

洋房

國民生產總值:88

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

國民生產總值:15559

好媽媽勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

Achoy17 發表於 17-11-24 20:42
本人乃浸會大學畢業,演奏级鋼琴老師,十二年全職上門教琴經驗,逢星期四會去美孚那邊,時間5:45pm 有空檔 ...

唔可以公開"賣廣告"架,會被 del, 你pm 樓主啦

男爵府

國民生產總值:8538

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

fongfonglover 發表於 17-11-24 17:00
我女之前喺琴行學過年幾,麻麻地,其間轉過2,3個老師,依家喺荃灣上miss屋企學,覺得佢幾好,你ok嗎
...

請問可以pm老師資料我嗎?Tks.

子爵府

國民生產總值:12129

BKXmas勳章

fongfonglover 發表於 17-11-24 17:00
...

我ok,可介紹嗎?

大宅

國民生產總值:1931

BKXmas勳章

有呀,仔仔同學媽咪住美孚,有上門教琴,都有好多學生的

男爵府

國民生產總值:8538

畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

koodykoo 發表於 17-11-25 00:38
有呀,仔仔同學媽咪住美孚,有上門教琴,都有好多學生的

請問可以pm資料我嗎?Tks.

大宅

國民生產總值:1931

BKXmas勳章

KwanKwanMammy 發表於 17-11-26 12:03
請問可以pm資料我嗎?Tks.

好,剛剛pm你

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎