用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
18oC.80%

義工

親子溝通 今日: 1|主題: 13002

日日都問一句...

子爵府

國民生產總值:10376

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

媽媽做得好嗎?
BB今天做得好嗎?

有時真係可以問到D野.

媽媽唔聽話你今日喊過........

王國熱話
13/12淘金組隊(#12)
同一時間下單人數過多,建議稍後再試
Wooo...點對點爆倉頂唔順……
呢排成日G嘢
我有最好的人在心中.....

大宅

國民生產總值:1310

2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 15週年勳章

BB返學未? 今日喺學校開唔開心?

複式洋房

國民生產總值:209

開心吸收勳章 BKXmas勳章

由細同佢建立好關係都好

大宅

國民生產總值:1730

BB防敏心得分享勳章 熱血金章 BKXmas勳章

回覆樓主:

小朋友問你定係你問小朋友呀

子爵府

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

提子餅 發表於 17-11-25 22:51
小朋友問你定係你問小朋友呀

已經係習慣,佢有時會問我,我有時問佢。
會問下,今日BB有無做錯事,做左咩最好。
佢又會問我媽咪,今日有無發脾氣?

別墅

國民生產總值:838

Reema 發表於 17-11-26 22:39
已經係習慣,佢有時會問我,我有時問佢。
會問下,今日BB有無做錯事,做左咩最好。
佢又會問我媽咪,今日 ...
好好,欣賞這位媽媽的做法!
明天會更好!

子爵府

只係想佢咩都同自己講...唔好覺得媽媽有控制狂..

複式洋房

國民生產總值:106

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

當大家問類似既野
大家就會好似朋友咁 平級左
唔係父母同仔女既角色
依個時候往往係你最能夠清楚知道小朋友發生過咩事

子爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
lgsyoyo 發表於 17-12-7 23:43
當大家問類似既野
大家就會好似朋友咁 平級左
唔係父母同仔女既角色

岩架,每日都傾一陣。其實15分鐘內完成。。有問就耐小小啦

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎